453028
453028
453028
453028
453028

BARBARA U MUKAMA RADI TOMISLAVA: "Ja njemu ne mogu odoljeti!"

  • , 10.10.2016., 13:19
  • Autor:
  • komentara

Prelazak na Novu farmu na Barbaru je pozitivno djelovao, no ima određene sumnje u svoju vezu s Tomislavom.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Prelazak na Novu farmu na Barbaru je pozitivno djelovao, međutim, čini se kako ima određene sumnje u svoju vezu s Tomislavom. "Barbaru je jako pogodilo to što se počelo pričati o njihovoj vezi, a nije se ništa dogodilo noćas. Meni je rekla da mu ne može odoljeti i to je najgore", ispričala je Katica Josipi i Goranu koji su se složili s njom da Tomislav nikako nije dobar odabir za Barbaru.

"Barbari treba tip muškarca kao što je Damir. Nešto onako, finjaka, ne lajanja", zaključio je Goran. Tomislav je također primijetio da se Barbara čudno ponaša prema njemu i odlučio ju je priupitati što se događa, no nije dobio odgovor. "Ja sam išao dole i pitam je kao što ti je i ona meni: ništa, hoću sama biti. Sad me počelo to iritirati", požalio se svojim muškim farmerima.

Farma (Foto: PR)

Dok su plele otirače od komušine Katica je rekla Barbari kako ju je Tomislav uspio obrlatiti te da joj nitko ne može dati savjet što da učini ili ne te da postupi onako kako se osjeća. "S njim nisi sigurna ni da bi htjela u krevet? Ili jesi?", priupitala ju je, na što je Barbara spremno rekla da to ne bi željela učiniti javno na televiziji. "Onda mu to tako reci. To probaj večeras napraviti prije spavanja. Ako gaji neke osjećaje prema tebi, razumjet će te", poručila je Katica i zaključila: "Ti nisi sigurna ni u sebe ni u njega, a to je ono najgore na početku veze, ako nisi siguran, znaš i sama da onda ta veza za tebe može biti golemo razočarenje."

Farma (Foto: PR)

Kako je pala noć, Barbara i Tomislav otišli su u krevet gdje su raspravljali o situaciji. "Ako ti mene voliš i ako ti sa mnom želiš biti, onda ako me pustiš među pet žena, ti znaš da ja neću ništa napraviti", poručio joj je Tomislav. Hoće li se Barbara uspjeti oduprijeti Tomislavovu šarmu, ostaje nam za vidjeti.

Farma (Foto: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se