Farma

OBITELJ REAGIRALA NA ZARUKE Barbarina sestra: "Ne podržavam ih"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Farmi su se dogodile zaruke. Ovog vikenda Barbara i Tomislav postali su zaručnici. Reagirala je i njena obitelj.

Barbara Peterčić rekla je ''da'' na Tomislavovu prosidbu. Iznenadili su tako svoje sustanare na Farmi, ali i obitelj u izvanjskom svijetu. Dok Barbara tvrdi da nikad nije bila sigurnija u svoje odluke, njena obitelj smatra da je trebala pričekati. „Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života.“, zaprosio ju je Tomislav, a Barbara je kao iz topa uzviknula ''da'' i skočila mu u naručje. Da tako skoru prošnju nije očekivala, bilo je očigledno, no unatoč tome što se sva tresla, Barbara nije dvojila ni sekunde.

Pogledaj i ovo Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Potresna ispovijest Farmericu Barbi pretukao bivši dečko: "Neka svi znaju kakvo je smeće od čovjeka"

Njezina sestra smatra da su jednostavno trebali pričekati. Nema ništa protiv Tomislava, no odluku smatra preuranjenom. "Ne podržavam zaruke, želim da bude najsretnija na svijetu, no mislim da je ovo prenaglo. Trebali su pričekati da vide kako će funkcionirati vani pa se onda odlučiti", smatra Barbarina sestra Marija. Sustanari Barbare i Tomislava bili su puno oštriji. Ante je tako izjavio da to nije iskrena ljubav, a Josipa smatra da je sve Tomislavova taktika.

"Prva pomisao na ovu vijest mi je šok. Sjetim se odmah roditelja, najbližih, meni je ovo ljudi moji, pa onda sam se mogla sto puta udati! Nakon dvije noći, pa halo, gdje mi živimo, je li ovo bajka? On samo igra dobru igru i ne znam kako će to završiti, netko će plakati! Meni je šok, a zamišljam sad njezine roditelje!", rekla je Josipa. I Danijela Antunović, donedavna stanarka, u intervjuu nam je rekla kako je ovo samo taktika. "Tomislav je super dečko, ali njegova ljubav s Barbarom je jedna velika taktika. Sve je to show, a Barbara je ispala jako naivna", rekla je Danijela.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene