457153
457153
457153
457153
457153

BARBARA U SUZAMA: "Govorili su mi da trebamo prekinuti, otišla sam od kuće"

  • , 15.11.2016., 13:38
  • Autor:
  • komentara

Idila zaručnika nije predugo trajala. Barbara je u suzama.

 
 
 
 
Farma - Barbara (Foto: PR)
Farma - Barbara (Foto: PR)

Idila novopečenih zaručnika na Farmi, izgleda, nije dugo trajala. Iako se Barbara nije pretjerano uzrujavala zbog komentara farmera da su zaruke samo dio njihove igre kojom planiraju doći do finala, pogodio ju je san u kojem je sanjala svoje roditelje. "Sanjala sam da sam došla doma, sjela sa svojima za stol i htjela im objasniti cijelu situaciju koja se ovdje odigravala tokom mog boravka. Situaciju koju su moji roditelji, prijatelji prihvatili nije bila baš bajna", prepričava Barbara i dodaje: "Govorili su mi u snu da previše žurim, da trebamo to prekinuti, da jednostavno moramo stati na loptu i naravno da mi to nije bilo drago jer u tom snu ja nikako nisam mogla doći do riječi i jednostavno nisam se mogla boriti s tim i uzela sam stvari i otišla od kuće."

Prati našefarmere 0-24h i nemoj propustiti nove pikanterije!

Farma - Barbara (Foto: PR)

San je Barbaru jako uznemirio, a kako kaže, osim što situaciju koja joj je promijenila cijeli život trenutno ne može podijeliti sa svojim najbližima, tvrdi, strah ju je kako njezini roditelji reagiraju. „Strah me cijele situacije i načina na koji reagiraju moji doma. Strah me da se od utjecaja drugih ljudi ne raspadne ovo što imam.“ kazala je Barbara priznavši kako ju cijeloga života prati strah od neuspjeha.

Farmere možete pratiti 0-24 na OYO gdje nema skrivanja, odmah možete provjeriti je li se Barbara smirila.

Farma - Barbara (Foto: PR)

Osim sna, Barbaru je rasplakala i jedna situacija s farmerima. O čemu se točno radi, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20:15 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se