DVOBOJ NAJBOLJIH PRIJATELJA

BOLJI JE POBIJEDIO ''Budi pametan i ne daj da nitko manipulira s tobom''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ante je završio svoju farmersku pustolovinu, a prije negoli je napustio Arenu obratio se farmerima s korisnim savjetima.

Nakon što je stavio karte na stol, prvi duelist Goran, s obzirom na to da nije mogao birati Tomislava za svog suparnika jer je ponovno osvojio imunitet gledatelja, odlučio je da će u dvoboj ići sa svojim najboljim prijateljem na farmi – Antom. „Borit ćemo se, pa neka bolji pobijedi, važno je da jedan od nas ostane!“ kazao je Goran, a u dvoboju snage, u kategoriji pila, bio je bolji od Ante. „Bolji je pobijedio. Mogu ti reći da mi je draže da sam izgubio od Gorana, prika mi je i želim da ide do finala.“, kazao je Ante čija je farmerska pustolovina nakon 14 tjedana završila.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Prije negoli je napustio Arenu, obratio se svojim farmerima riječima: „Tomo, Damire bili ste ok, kao familija ste mi bili, Tomislave budi malo pametniji, Damire budi svoj. Gordane, nismo se slagali od početka, ali dao bih ti neki dobar savjet, da budeš svoj, pamet u glavu i ne daj da nitko manipulira s tobom.“ Ipak, najteže bilo mu je obraćanje Goranu i Josipi: „Gogi i Josipa, kao familija ste mi bili i ostat ćete tako. Neka vam ovo što ja idem bude poticaj da idete do kraja, pobijedite i neka najbolji digne u zrak onih 500 tisuća kuna.“, poručio im je Ante i časno napustio farmu.

Novi Gazda farme postao je Goran, no kako pravila nalažu u posljednjem natjecateljskom tjednu, ukida se Gospodstvo te Gazda živi sam na Novoj farmi, dok su svi ostali farmeri nadničari koji žive na Staroj farmi. Voditelji Mia i Dušan najavili su farmerima da će ih idućeg tjedna posjetiti gosti koji će s Gazdom živjeti na Novoj farmi, a tko će im doći u posjetu, tek ćemo doznati. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Na Sijelu u Areni, Mia i Dušan ukorili su Gordana, Tomislava i Damira zbog toga što nisu htjeli sudjelovati s Josipom, Goranom i Antom u izradi poklona za beskućnike u prihvatilištu. Priupitali su ih je li ih sram toga i, za razliku od Gordana i Damira koji su iskazali žaljenje radi svog čina, Tomislav jedini nije pognuo glavu. „Mene ovdje nije sram niti jednog poteza kojeg sam napravio, ja sam morao učiti zato što sam ovaj tjedan bio ugrožen jer sam mogao završiti kao drugi duelist. Nisam ja htio raditi jer sam imao prečeg posla. Ja imam svoj cilj i mene ništa ne interesira što god tko misli o meni!“ obrazložio je Tomislav zašto nije želio sudjelovati u izradi poklona za beskućnike, dok je Damir kazao kako će napraviti par stvari i osobno im odnijeti te je dodao: „Prvenstveno mi je neugodno pred ljudima kojima nismo napravili poklone, koji nemaju ništa. Loše se osjećam zbog toga, žao mi je što nisam došao bar pogledati.“

Budući da su ovoga tjedna farmeri pali na tjednom zadatku, izgubili su priliku za ostvarenje želja. Umjesto minidvoboja, farmeri su se po prvi puta susreli s farmerskim kvizom. Kviz se sastojao od pitanja farmera koji su napustili show, a farmeri su na njih morali iskreno odgovoriti. Tijekom kviza otkrili su odgovore na škakljiva pitanja, a neka od njih dovela su i do žustre rasprave.

Najviše reakcija izazvala su Barbarina pitanja. Upitala je Josipu zašto kuha juhu u vodi u kojoj pere ruke, na što Josipa nije imala spreman odgovor: „Rad čini čovjeka, a ne nerad! Ako sam to napravila, ja ću se ispričati svima. Svi griješimo!“ pokušala se obraniti Josipa. Barbara je zamjerila Tomislavu što u nekim situacijama pretjeruje, no to Tomislava nije zasmetalo: „Scenarij ide dalje! Sve je to iznenađenje!“ kazao je Tomislav. Ante, Josipa i Goran istaknuli su kako smatraju da mogu poslužiti kao primjer ljudima i djeci dok ostali farmeri to ne mogu, na što su se Tomislav i Gordan pobunili, „Došao sam u reality show, a ne u crkvu moliti Boga“ usprotivio im se Tomislav.

Jasminu je zanimalo zašto je Gordan promijenio emocije prema njoj, što je on zanijekao: „Ja i dalje nju volim, samo sam rekao činjenice koje su bile, ona me okrenula protiv crvene ekipe.“ Jasminu je zanimalo i vidi li Damir sebe kao pobjednika. „Dobra sam osoba, sa svima želim biti dobar. Mogu svima reći oprosti, većina ovdje to ne može. Naradio sam se na farmi, puno zadataka sam prošao. Zaslužujem biti pobjednik kao i svi tu.“, rekao je Damir i time izazvao reakciju Gorana: „Bio je vani četiri tjedna, zna kako tko diše. Ne možeš sa svakim biti dobar.“
Ankica je farmere upitala hoće li se s njom družiti vani, na što je Tomislav odgovorio da se on druži samo s obrazovanim ljudima te da Ankica previše prigovara. Farmera se sjetio i Darko, koji je farmerima zamjerio neozbiljan pristup zadatcima, Damira je nazvao ljigavcem, Gordana dvoličnim, a Anti zamjera prijateljstvo s Josipom i Goranom. Farmeri će se uskoro imati priliku ponovno sresti, a što ih očekuje idućeg tjedna, ne propustite pogledati u narednim epizodama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene