450420
450420
450420
450420
450420

ANKICA NA METI: 'Trebat će mi cijeli dan da se smirim'

  • , 16.09.2016., 13:35
  • Autor:
  • komentara

Ankica se dosad nije upuštala u rasprave i svađe, no sada je odlučila pokazati zube!

 
 
 
 
Farma - Ankica (Foto: PR)
Farma - Ankica (Foto: PR)

Dosad se Ankica nije upuštala ni u kakve velike rasprave i svađe s farmerima, no sada je i ona odlučila pokazati zube. Za doručkom su joj farmeri prigovorili što večer prije nije napravila kruh kako bi ga imali ujutro. 'Ane, oslobodili smo te svih poslova, svih radnji u štali, osim mužnje!', kazao joj je Senad, a ona se pravdala time da nije mogla u ponoć mijesiti kruh. 'Ne daš da ti se išta kaže, a ti drugome uvijek uskačeš. Saslušaj što ti netko govori! Uzimaš si previše posla nego što možeš!', dodao je Senad, pokušavši joj objasniti raspodjelu zadataka među farmerima.

'Ja sam danas prvi puta otvorila usta jer sam se osjećala jako povrijeđena. Trudim se da se nikome ne zamjerim, odrađujem sve što mi je rečeno, nisam nikome ružnu riječ rekla, nisam nikoga opsovala, nisam proklinjala, nikoga ne mrzim', izjavila je Ankica i zaključila: 'Tenzije su velike, nikome od te mladeži danas se ništa ne smije reći. Dugo sam skupljala, trebat će i cijeli dan da se smirim.'

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo koja će farma pobijediti u tjednom zadatku te tko će iz gubitničke ekipe birati prvog duelista!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se