PROHTJEVI I NAREĐIVANJA

ANKICA IZLUĐUJE FARMERE ''Meni ide na živce''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farmeri više ne mogu izdržati njezino ponašanje.

Nerijetko su se farmeri znali žaliti na Ankicu i na njezine prohtjeve i naređivanja. Iako je jedina od preostalih farmera koja nikada nije bila Gazdarica, čini se kako joj ta uloga uopće ne bi bila strana. Ankica je na farmi zadužena za kuhanje, a danas je odlučila da će ručak umjesto na Staroj, kuhati na Novoj farmi. Pritom je Ankica zamolila Gazdaricu Josipu da organizira da joj farmeri napile i donesu drva na Novu farmu. „Idem tamo kuhati, a tamo je ledeno u kuhinji, da ne radim u onoj ledari jer je meni moje zdravlje preče!“ naložila je Ankica, a njezin ton nije se svidio Gordanu koji se nije mogao suzdržati, a da ne prokomentira s Damirom.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Meni ide na živce to što ona govori da je njoj hladno, samo njoj je hladno, nikome od nas!“ poručio je Gordan, a Damir se složio s njim: „Sve njoj! Ona se nazimila, smeta joj prašina, pa nema drva, sad bi ona tamo, cijelo vrijeme ona nešto traži! Pa kako ti ne možeš sad lijepo tu kuhati sa strane? Sve ima tu! I sad, ti se ne posvađaj? Ja sad trebam kao šutjeti?““Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Gordan je još dodao kako je njemu tako s Ankicom od prvog dana. „Donesi vode, aj ovo, aj ono! Ma užas!“ dodao je Gordan i priupitao Gazdaricu Josipu zbog čega Ankica sad odjedanput ne želi kuhati na Staroj farmi. „Ona mora nešto reći! Dobro je, sve pet! Što da ti ja kažem Gordane kad sve znaš!“ odgovorila mu je Josipa pokušavajući smanjiti tenzije među farmerima.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene