''Nisi ti muško''

OSJEĆALA SE PONIŽENO ''Izgubila sam od štrebera koji se treba igrati lutkicama''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni ovo ispadanje nije prošlo bez 'biranja' riječi.

Za suparnika u dvoboju, prvi duelist Damir, odabrao je Ankicu te je u okršaju znanja pobijedio rezultatom s pet točnih bodova naspram dva. Ankici je poraz te u konačnici i ispadanje iz showa teško palo, pa nije birala riječi za Damira. „Moram reći da se osjećam malo poniženo. Izgubila sam od štrebera. To nije čovjek za farmu već da se igra vunenim lutkicama“ obrušila se Ankica na njega i dodala: „Oprosti, za mene nisi nimalo muško. Muško je Gordan, Tome tako-tako i ovo dvoje što mi stoje iza leđa!“

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Ankičinim ispadanjem iz showa, Josipa je ostala jedina ženska farmerica, pa je samim time postala i prva finalistica pete sezone Farme. „Ja se zahvaljujem svima, ali iskreno voljela bih da je Ankica ostala. Koliko god da mi je lako, bit će mi teško staviti na tablu ljude koje volim i koji su moji prijatelji. Ana je trebala ostati, Ana je radnik, lajavi radnik poput mene.“ izjavila je Josipa.

OVDJE pročitajte intervju s ispalom farmericom Ankicom.

Novi Gazda farme postao je Damir koji kaže, dogodilo se sve kako su planirali. Za Gospodu koji će s njim živjeti na Novoj farmi odabrao je Gordana i Tomislava. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Za ostvarenje želja u mini dvoboju borili su se Gordan i Josipa. Obzirom da su svi farmeri u dvoboju želja bili minimalno dva puta, a Josipa samo jednom, odlučila je da će se ona boriti s Gordanom. Za pobjedu, Josipa i Gordan, trebali su pogoditi metu zračnom puškom. Pobjednik je onaj koji skupi više bodova unutar pet pokušaja. Kako bi sigurno rukovali puškom, Mentor Joža im je doveo predsjednika seljačke družine koji im je objasnio kako će pucati. Prvi je gađao Gordan, koji je skupio sedam bodova. Josipa svojim pogodcima nije uspela skupiti niti jedan bod i time je ostala bez pisma: „Malo sam tužna, ali nema veze, bit će ića i pića, to je najbitnije. Idemo dalje!“ priznala je. Iako je Gordan već bio u dvoboju želja, ovo mu je prva pobjeda i time je ostvario svoju dugo priželjkivanu želju: „Veselim se janjetini, francuskoj salati i pivi. To mi je broj jedan prilog na cijelom svijetu.“ rekao je Gordan nakon pobjede. Kada je Mentor Joža u konačnici donio hranu i piće svi su bili sretni što je ipak Gordan pobijedio: „Janjetina je stvarno bila ukusna i fina. Svi su zadovoljni s pivama i mesom, bilo je lijepo!“ izjavio je zadovoljno Gordan, a s tim se složio i Ante: „Super je nagrada od Gordana, baš smo se najeli janjetine i dobili smo pive. Prezadovoljan sam.“

Što farmere očekuje idućeg tjedna, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene