Isprala bijes

Seks bomba golišavom fotografijom ispod tuša poraz pretvorila u pobjedu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Playboyjeva zečica Daniella Chavez nadala se pobjedi na natjecanju u čilenskom gradu Vina del Maru, pa dočekala da je izaberu za drugu pratilju, iza žene koja joj može biti majka.

Bijesna što nije osvojila prvo mjesto na natjecanju ljepote u čileanskom gradu Vina del Maru, Playboyjeva zečica Daniella Chavez (24) pronašla je zanimljiv način da organizatorima poruči kako su pogriješili što je nisu izabrali za kraljicu - golišavom fotografijom ispod tuša koju je objavila na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz lavina komentara Mladu ljepoticu hrvatskih korijena napali na izboru za Miss, u skandal se upleli političari i policija

Chavez je na taj način poraz uspjela pretvoriti u pobjedu jer, osim što joj je naglo skočio broj obožavatelja na društvenom mrežama, o njoj su se raspisali i brojni svjetski mediji koji dosad nisu ni znali da postoji.

Chavez je na natjecanju osvojila tek treće mjesto, a ono što ju je vjerojatno posebno povrijedilo jest činjenica da su ispred nje ljepšom proglasili Katherine Salosny (51), ženu dovoljno staru da joj bude majka.

Salosny je proglašena prvom pratiljom, dok je prvo mjesto pripalo Jhendelyn Nunez (27), djevojci čiji profil na Instragramu također pun fotografija ugodnih oku.

Upoznajte sve tri dame, pa sami donesite sud je li žiri pogriješio ili odradio odličan posao.

Daniella Chavez 

 

Duchazo jaja soy Playboy y me encanta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene