Seksi filmski trenuci

VIDEO Najvruće scene seksa koje nisu za mlađe od 18

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo su neke od nezaboravnih scena u kojima su se glumice prošetale kao od majke rođene pred kamerama...

Slatke, zavodljive, bezobrazne, perverzne, romantične... Mr Skin, jedan od najpoznatijih siteova za promoviranje golotinje, objavio je najbolje golišave filmske i TV scene - i to sve na jednom mjestu.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Podsjetimo na neke od njih...

Najsmješnije seks scene koje morate pogledati opet!

Alexandra Daddario u 'True Detective'

Seriju 'True Detective' ili volite ili gledate samo one epizode u kojima se pojavljuje lijepa Alexandra Daddario. Alexandra glumi ljubavnicu Woodyja Harrelsona, a scena u kojoj vode ljubav na kauču svima se urezala u pamćenje.

Phoebe Cates u 'Fast Times at Ridgemont'

Glavnu ulogu u ovom filmu o tinejdžerima kojima je u glavi samo seks i rock'n'roll igra Sean Penn, ali ipak je najupečtljativija scena zanimljive pripreme za kupanje u bazenu lijepe Phoebe.

Alissa Milano u 'Embrace of the Vampire'

U hororu iz 1995. mlada Alissa rado se prepušta ljubavnim užicima. Prvo vodi ljubav s jednim, a onda se pojavljuju još dvojica vampira. U filmu sudjeluje i u nekoliko lezbijskih scena.

Emilia Clarke u 'Game of Thrones'

Majka zmajeva se u popularnoj seriji često skida, a Emilia je priznala da nije presretna zbog previše golišavih scena. Ali takav je scenarij pa stoga nema mijenjanja. Obožavateljima se urezala u pamćenje scena u kojoj se ona gola priprema za svadbu s Khal Drogom.

Angelina Jolie u 'Gia'

Za mnoge je najupečatljivija uloga lijepe Angeline Jolie upravo ova, s početka njezine karijere. U filmu 'Gia' Angie glumi manekenku koja je obećavajuću karijeru uništila drogom. Svima je zapela za oko scena u kojoj raščupana Angelina gola trči za svojom djevojkom.

Halle Berry u 'Monsters Ball'

Scena u kojoj Halle Berry vodi ljubav s Billyjem Bobom Throntonom jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Halle je za ovu ulogu dobila i Oscara.

Scarlett Johansson u 'Under the Skin'

Scarlett Johansson u ovome filmu glumi zavodljivog vanzemaljca. Mami muškarce u brvnaru i tamo ih napada te iz njih onda isiše život. U nekoliko scena je potpuno gola.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene