Zagrijala atmosferu

Kakva božićna čestitka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata manekenka Kelly Brook odlučila je zagrijati božićnu atmosferu.

Nakon videa u kojem se tušira s prijateljicom, Kelly Brook opet je (ugodno) iznenadila sve svoje fanove. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a ključne dijelove prekriva samo laganim prekrivačem.

Pogledaj i ovo Kelly Brook Laska joj to Proslavio ju je raskošan dekolte, a 25 godina kasnije obožavatelji je i dalje traže jednu stvar: "Drago mi je da ih žele vidjeti"

VIDEO Seksi tuširanje najboljih prijateljica!

Čini se da je Kelly obuzeo božićni duh darivanja jer je, uz ovu zavodljivu fotografiju, fanovima poklonila i zabavni video.

 

Lice poznate manekenke u tom je videu namontirano na tijelo patuljka koji pleše i glupira se. Ova božićna čestitka oduševila je fanove i u samo jednom danu prikupila je više od 700 'lajkova'.

 

Ovog Božića Kelly definitivno ima razloga za slavlje i veselje. Nedavno je potpisala ugovor s izdavačkom kućom koja će objaviti njezinu autobiografiju, čiji će fokus biti na privatnom životu i romansama s brojnim muškarcima. Za pisanje knjige dobit će milijun funti, a plan je da 'bez dlake na jeziku' opiše sve frajere s kojima je bila. Knjiga će zasigurno biti puna sočnih detalja, budući da se na popisu Kellynih 'ljubavnika' nalaze i brojni poznati frajeri, poput glumaca Jasona Stathama i Billya Zanea te sportašaDannya Cipriania i Toma Evansa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene