Seksi, seksi

FOTO Vrijedna pažnje – Najseksi žena dobila konkurenciju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je Kate Upton prošle godine imenovana najseksi ženom na svijetu, izgleda kako je dobila konkurenticu. Nevjerojatno je koliko liče jedna na drugu!

Obje imaju 22 godine, plavuše su, a njihove obline potpuno su prirodne – nije ni čudno što onda model Charlotte McKinney smatraju nasljednicom Kate Upton!

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Službeno proglašena: Kate Upton najseksi žena na svijetu

VIDEO Nema tko se nije okrenuo: Em je 'gola', em je prirodna

Charlotte je došla u centar pažnje kao model poznatih modnih kuća kao što je to Guess, no najviše pažnje dobila je u seksi reklami za Carl's hamburegere u kojem je pokazala svoje čari i ljubav prema hrani. Reklama će se emitirati za poluvrijeme Super Bowla, al već je sada pogledana preko 2 milijuna puta!

Reklamu za hamburgere snimila je i Kate Upton, pa nije ni čudno što onda Charlote upoređuju s najseksi ženom. Kada malo bolje pogledate, vidjet ćete da je i teško naći razliku među njima. I dok je Upton prošle godine snimila i prvi film 'The Other Woman' s Cameron Diaz, njezinu nasljednicu gledat ćemo u komediji 'Joe Dirt 2' s Davidom Spadeom.

 

Izgleda kako njezino vrijeme tek dolazi, pa je treba držati na oku! To bar neće biti teško ;) 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene