Borba za ljubav

EMOTIVNA ISPOVIJEST Jelena o vezi s Hauserom: "U početku mi je bilo krivo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godinu i pol dana uživaju zajedno, a mnogi još uvijek njihovu ljubav nazivaju predstavom.

Pjevačica Jelena Rozga još se jednom odlučila obračunati sa svima onima koji smatraju da je njezina ljubav sa Stjepanom Hauserom samo marketinški trik. U emotivnoj ispovijesti Jelena je otvorila dušu i bez imalo zadrške progovorila o čovjeku s kojim je već godinu i pol dana u sretnoj vezi.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

"Razumijem da ljudi često imaju mnogo pitanja o vezi dviju javnih osoba, ali kakve bismo mi koristi imali od toga da je naša veza marketinški trik. Taj dio nisam nikad razumjela. Iskreno, na početku mi je bilo krivo zbog toga. Želite sretnu vijest podijeliti s cijelim svijetom, a netko vam pokušava to umanjiti. No danas, nakon godinu i pol veze, toga se uistinu rijetko sjetim", rekla je Jelena za Story.

Priznala je i da su zlobni komentari teže padali njoj nego Stjepanu. "Nisam razumjela što sam napravila, samo sam se zaljubila", dodala je Jelena i zaključila da su se njih dvoje za svoju ljubav izborili.

U svojoj ljubavi par će uživati i tijekom nadolazećih blagdana. "Božić je rezerviran za Stjepana i obitelj. Tada smo posvećeni jedni drugima", otkrila je Jelena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene