sprema se spektakl

Duran Duran spreman za Zagreb: Najduži set ove godine bit će pun novih i starih hitova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza na Šalati jedinstven je nastup ovih pop divova ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima. Bit će to njihov jedini samostalan koncert ove godine na Starom kontinentu, posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini.

Set lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike poput "Wild Boys", "A View To A Kill", "Come Undone", "Is There Something I Should Know?", "Notorious", "Ordinary World", "Hungy Like The Wolf", "Girls On Film", "Save A Prayer", "(Reach Up For The) Sunrise", i megahit "Rio", kojim obično završavaju program.

Pogledaj i ovo Incubus ŠRC ŠALATA Incubus započeli europsku turneju u sklopu koje u petak premijerno stižu u Zagreb

Sjajan aktualan studijski album "Paper Gods", kojeg je bend objavio 2015. godine, svoju satnicu na pozornici dobiva kroz zapažene singlove "Pressure Off", "Last Night In The City" i naslovnu pjesmu izdanja.

Duranovci su nedavno proslavili 35 godina od epohalnog drugog studijskog albuma "Rio", koji je svrstan na treće mjesto najvećih britanskih albuma svih vremena po slušateljima BBC-a te istaknut na krucijalnom popisu "1001 Albums You Must Hear Before You Die".

Tu ploču grupa s pravom smatra vrhuncem svoje kreativnosti pošto je  potvrdila veliki potencijal prvijenca, ustoličila ih kao globalne predvodnike pop zvuka koji su dio svog imagea gradili na vizualno superiornim videospotovima i suradnji s brojnim dizajnerskim imenima.

Maestralan trojac singlova "Rio", "Hungry Like The Wolf" i "Save A Prayer" iz autorske tvornice Simona Le Bona, Johna Taylora, Nicka Rhodesa, i Rogera Taylora i danas čine okosnicu koncertnih set lista, a domaća publika imat će ih priliku čuti i vidjeti na jedinom solo nastupu ove godine, 29. kolovoza na zagrebačkoj Šalati.

U ponudi se nalaze ulaznice za parter i tribinu sjedenje te izuzetno malen broj ulaznica za fan pit, dok su VIP tribine već rasprodane. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty old shopu, Rockamarku, Aquarius CD Shopu, Dallas Music Shopu, i na prodajnim mjestima Eventima.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujskog piva i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza Kolektiv.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene