strašno

Skandal se nastavlja: Nakon silovanja od nje traži milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zastrašujući obrat jednog od najvećih showbiz skandala.

Pravna bitka između producenta Dr. Lukea i pjevačice Keshe još uvijek ne jenjava. Sve je započelo kada je pjevačica javno priznala da ju je producent i bivši menadžer zlostavljao, drogirao i silovao i to kad joj je bilo 18. godina.

Pogledaj i ovo Katy Perry (Foto: Profimedia) Skandal za skandalom Silovao Katy Perry? Pjevačica iznijela stravične optužbe o glazbenom producentu, iscurili sudski dokumenti

Iako je na sudu iznijela ozbiljne optužbe protiv Lukea i tražila sudskim putem prekid suradnje, sud joj to nije odobrio jer, kako su naveli, prekid suradnje donio bi značajan financijski udarac izdavačkoj kući Sony.

No ono što je još više zastrašujuće je to što Dr. Luke od Keshe sada traži 1,3 milijuna dolara za koje tvrdi da mu pjevačica duguje na osnovu zaostalih dugova vezanih za turneje koje je održala, prodaje suvenira sa njenim imenom i likom i drugih sličnih poslovnih pothvata, prenosi BuzzFeed.

Njihova sudska bitka traje već dvije godine, a zbog svega se Kesha odrekla svoje glazbene karijere jer bi sve ono što bi zaradila novim singlovima otišlo u ruke čovjeka kojeg je optužila za silovanje. Dr. Luke pak tvrdi dana taj način želi naplatiti sva dugovanja koja Keisha ima prema njemu i izdavačkoj kući.

Pjevačici su potporu pružile i brojne svjetske zvijezde kao što su Lady Gaga i Ariana Grande, ali i brojni DJ-evi koji su joj ponudili suradnju na njihovim pjesmama. Tako bi jedino uspjela izbjeći da novac od njezine glazbe ode u ruke čovjeka koji joj je nanio tolike traume.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene