DO RANIH JUTARNJIH SATI

IZNENADIO PUBLIKU Grdović u Novu godinu ušao s bocom vode u ruci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni građani diljem Hrvatske Novu Godinu dočekali su na gradskim trgovima uz šampanjac i vatromet, a Grdović uz bocu vode i s flasterom na čelu.

Unatoč temperaturama ispod nule, brojni su građani Hrvatske Novu 2017. dočekali na gradskim trgovima i prekrasno uređenim ulicama. Veselja i dobre zabave nije nedostajalo, a za odličnu atmosferu pobrinule su se domaće zvijezde.

Pogledaj i ovo Lepa Brena project - 7 Karte u prodaji! Zbog golemog interesa gledatelja, otvara se još jedan termin za predstavu "Lepa Brena Project" u Rijeci

Mladen Grdović i Jasmin Stavros uveli su Porečanke i Porečane te njihove goste u novu 2017. godinu koncertom na Trgu slobode. Nakon što se prije dva dana pod utjecajem alkohola Jaguarom zabio u betonski zid, zadarski je pjevač na dočeku u Poreču alkohol zamijenio vodom. S flastrom na čelu i bocom vode u ruci Mladen je zabavljao publiku do ranih jutarnjih sati.

 Stanovnici glavnog grada Zagreba proslavljali su na nekoliko lokacija u gradu, ali kao i uvijek, najatraktivnije i najveselije bilo je na glavnom trgu. Građane su zabavljali Vanna i Jacques Houdek, Psihomodo pop te Najbolji hrvatski tamburaši uz tradicionalni ponoćni vatromet i blagdansko ozračje najboljeg europskog adventskog odredišta.

Doček 2017. godine počeo je na Trgu bana Jelačića uz glazbu DJ-a, a zatim su na pozornicu stigli Najbolji hrvatski tamburaši te Jacques Houdek. Nakon njega nastupila je Vanna koja je u ponoć uvela u Novu 2017. svojim velikim hitom "Tek je 12 sati", koji je izvela sa Jacquesom Houdekom. Uz tradicionalni vatromet u ponoć je slijedila čestitka gradonačelnika Bandića. Poslije ponoći svirku je počeo Psihomodo pop.

U Zagrebu je 2017. godina dočekana na još nekoliko omiljenih adventskih mjesta.

I na Trgu kralja Tomislava u Ledenom parku bio je organiziran doček Nove 2017. uz koncert TBF-a. Tako se u Novu godinu moglo ući i na klizaljkama.

Silvestarsku večer svirkom uživo otvorio je bend Uptown Gang, a u 23 sata počeo je koncert grupe TBF, koja je Zagrepčane i njihove goste uvela u 2017. godinu.

Zagrepčani i njihovi gosti ispratili su Staru 2016. godinu i dočekali Novu 2017. i uz soul, funk i disco ritmove na "Fuliranju" u Kurelčevoj ulici. Nastup Soulfingersa počeo je u 23 sata, nakon zagrijavanja uz disco ritmove legende 101-ice DJ-a Slavina Balena.

Splićane i njihove goste zabavljao je Petar Grašo. Nekoliko desetaka tisuća ljudi uživalo je u glazbi i spektakularnom vatrometu s Gata svetog Nikole. Posebno dirljiv moment pak se dogodio kad je mladić na pozornici na Rivi pokleknuo pred nekoliko desetaka tisuća sugradjana i zaprosio djevojku. Pristala je, naravno.

Uz čaj i kuhano vino Osječane i njihove goste je zabavljao osječki glazbeni sastav "Vigor", a točno u ponoć, uz vatromet i zvuke valcera Novu 2017. godinu čestitali su osječki gradonačelnik Ivan Vrkić i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić.

Nova Godina na otvorenom u Osijeku je dočekana i na Trgu Sv. Trojstva, središnjem mjestu održavanja višetjedne priredbe "Advent u Tvrđi", gdje je nastupio zagrebački hip-hop sastav "Elemental".

Veselilo se i u Rijeci gdje je tisuće Novu 2017. godinu dočekalo na središnjem organiziranom dočeku na otvorenom na Korzu, uz koncert Zlatka Stipišića Gibonnija, prije kojeg su nastupili riječki bendovi Izet i Borgie te En Face. Točno u ponoć okupljenom mnoštvu dobro raspoloženih čestitku s najboljim željama za 2017. godinu uputio je s pozornice riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Uslijedio je impresivni vatromet. Glazbeni program dočeka na Korzu u prvim satima nove godine zaključuje riječki bend Belfast Food.

Tijekom noći je promet ulicama središta grada u prekidu kako bi se fešta odvijala neometano.

Uz središnji doček na otvorenom, prigodne novogodišnje dočeke organizirali su i brojni ugostiteljski objekti i klubovi u središtu grada. U Opatiji su priređena dva organizirana dočeka na otvorenom. Pred Tržnicom, popularnim Mrkatom su svirali Mauro Staraj i La Banda te Neno Belan i Fiumensi a na Ljetnoj pozornici pjevačica Božidarka Matija Čerina uz grupu Largo te DJ Bura Avantura.

Dubrovčane su novu 2017. godinu dočekali na Stradunu, uz pjesmu Joleta, Doris Dragović i program DJ-a Kameni, a okupljene je pozdravio i gradonačelnik Andro Vlahušić. ''Dubrovnik je uvijek bio otvoren grad, i neka upravo ta otvorenost, uz glazbu i zaštitu svetog Vlaha napuni vaša srca. Sretna Nova 2017. godina'', rekao je gradonačelnik Vlahušić svojim sugrađanima. Program dočeka u Dubrovniku počeo je u petak uz koncert Petra Graša i Opće Opasnosti, a u subotu u 12 sati održan je i dječji doček Nove godine uz Jolu, a večernji dio programa počeo je u 21 sat.

Program dočeka u Dubrovniku počeo je u petak uz koncert Petra Graša i Opće Opasnosti. 1. siječnja, točno u 12 sati na Stradunu će se održati tradicionalni koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a u 20 sati nastupaju klape Iskon i Cambi.

Pjevač zabavne glazbe Ivan Zak uveo je Zadrane i njihove goste u 2017.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene