449787
449787
449787
449787
449787

Danijel nakon odlaska s Farme: 'Mislim da bi svakome dobro došlo ovako nešto'

  • , 11.09.2016., 11:25
  • Autor:
  • komentara

Iako se nagađa da ga je ipak nešto smetalo na Farmi, Danijel kaže kako će boravak tamo pamtiti isključivo po pozitivnim stvarima.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Nova farma u prvom tjednu ne samo da je izgubila jednog svog farmera tako što je u Zinka izgubila u dvoboju i napustila show, već su farmeri ostali bez još jednog čovjeka iz svojih redova. Naime, Danijel je zaključio kako boravak na farmi više nije za njega te je odlučio da je za njega igra gotova.

„Ja njih gledam kao igrače u nekoj igri, kao figure, tako sam i profilirao, ne kao osobe.“ izjavio je Danijel.

Farma (Foto: PR)

'Ja sam na Farmu došao radi sebe, veselio sam se izolaciji, imam osjećaj kao da sam sazrio. I želim naglasiti da nisam Farmu napustio zbog uvjeta tamo već isključivo zbog sebe', kaže.

Iako se nagađa da ga je ipak nešto smetalo na Farmi, on kaže kako će boravak tamo pamtiti isključivo po pozitivnim stvarima.

'Meni je stvarno to pozitivno iskustvo. Super mi je bilo biti bez mobitela, televizora, rješio sam se stresa i napetosti, kao da sam se ponovno rodio. Jednostavno sam u ovih tjedan dana ispraznio glavu i sad mogu normalno funkcionirati dalje. Mislim da bi svakome dobro došlo ovako nešto, malo izolacije da se razmisli o životu i svi bismo imali normalniji život', kaže Danijel koji se sa svima na Farmi dobro slagao:

'Ja sam sa svima imao neki okej odnos. Nisam proučavao međuljudske odnose, ali sam proučavao ljude i svatko je za sebe zanimljiv i drugačiji na svoj način. Favorit mi je Katica jer se ponašala kao mama svima nama. Ona ne trati vrijeme i razumije se u sve to, bila je kao neki ambasador kod razmirica', kaže Danijel koji bi boravak na Farmi preporučio svima.

Farma (Foto: PR)

Iz glavnog dvoboja, koji se vodio između prve duelistice Zinke i druge duelistice Katice, a odnosio se na znanje, ispala je Zinka.

„Ja vas molim da i dalje budete takvi kakvi jeste i izvršite zadatak te dobijete zeleni certifikat“ kazala je Zinka koja časno iz dvoboja ide kući.

Nikako ne propustite nove epizode! Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se