Otišao zbog sebe

Danijel nakon odlaska s Farme: 'Mislim da bi svakome dobro došlo ovako nešto'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se nagađa da ga je ipak nešto smetalo na Farmi, Danijel kaže kako će boravak tamo pamtiti isključivo po pozitivnim stvarima.

Nova farma u prvom tjednu ne samo da je izgubila jednog svog farmera tako što je u Zinka izgubila u dvoboju i napustila show, već su farmeri ostali bez još jednog čovjeka iz svojih redova. Naime, Danijel je zaključio kako boravak na farmi više nije za njega te je odlučio da je za njega igra gotova.

Pogledaj i ovo Tomislav Pavlović Prava fešta tek slijedi! Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

„Ja njih gledam kao igrače u nekoj igri, kao figure, tako sam i profilirao, ne kao osobe.“ izjavio je Danijel.

'Ja sam na Farmu došao radi sebe, veselio sam se izolaciji, imam osjećaj kao da sam sazrio. I želim naglasiti da nisam Farmu napustio zbog uvjeta tamo već isključivo zbog sebe', kaže.

Iako se nagađa da ga je ipak nešto smetalo na Farmi, on kaže kako će boravak tamo pamtiti isključivo po pozitivnim stvarima.

Na Farmi je pao i prvi poljubac

'Meni je stvarno to pozitivno iskustvo. Super mi je bilo biti bez mobitela, televizora, rješio sam se stresa i napetosti, kao da sam se ponovno rodio. Jednostavno sam u ovih tjedan dana ispraznio glavu i sad mogu normalno funkcionirati dalje. Mislim da bi svakome dobro došlo ovako nešto, malo izolacije da se razmisli o životu i svi bismo imali normalniji život', kaže Danijel koji se sa svima na Farmi dobro slagao:

'Ja sam sa svima imao neki okej odnos. Nisam proučavao međuljudske odnose, ali sam proučavao ljude i svatko je za sebe zanimljiv i drugačiji na svoj način. Favorit mi je Katica jer se ponašala kao mama svima nama. Ona ne trati vrijeme i razumije se u sve to, bila je kao neki ambasador kod razmirica', kaže Danijel koji bi boravak na Farmi preporučio svima.

Iz glavnog dvoboja, koji se vodio između prve duelistice Zinke i druge duelistice Katice, a odnosio se na znanje, ispala je Zinka.

„Ja vas molim da i dalje budete takvi kakvi jeste i izvršite zadatak te dobijete zeleni certifikat“ kazala je Zinka koja časno iz dvoboja ide kući.

Nikako ne propustite nove epizode! Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene