muško ženski odnosi

Lažni Orešković u gostima kod lažne Kolinde! 'Žene vole moj kanadski akcent'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Marijana Perinić pitala je premijera mnoga pitanja o privatnom životu. Poslušajte urnebesne odgovore.

Zvonko Hrabar i Marijana Perinić još su jednom u svojoj stand up komediji o muško-ženskim odnosima 'Štiklom u mozak, loptom u dupe' pokazali svoju briljantnost. Ovog puta upriličili su razgovor premijera Tihomira Oreškovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Pogledaj i ovo Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Šašava Marijana Kolindina dvojnica obratila se javnosti: ''U Hrvatskoj vlada blagostanje, a ne s*anje''

Marijana Perinić pitala je premijera mnoga pitanja o privatnom životu. Neka od pitanja bila su vezana za njegov brak sa suprugom Sanjom.

Na pitanje koliko je bila jaka kemija između njega i supruge na samom početku veze, lažni premijer na svom lošem hrvatskom odgovorio je 'Iskreno ta kemija je bila jaka, kojoj sam joj stavio u piće, onda je krenula bacat se na mene i onda je krenila ljubav, šta ćeš. Jedno, drugo, treće, pa dijeta sam tu kemiju spravljao mjesec dana'

Odgovorio je i na pitanje koji su njegovi najjači aduti dok zavodi, a kako kaže smatra se privlačnim muškarcem. Božo Petrov mu u većini slučajeva kaže 'Ja tebe volim' dok Karamarko neće da kaže, neće da prizna'.

Priznaje da žene ipak najviše vole njegov kanadski akcent i njegovo farmaceutsko tijelo, a kako kaže 'Od afričke šljive, žene poludu, one kokodaču'.

Pitanje kakve su žene u Kanadi nije shvatio, pa odgovara ' Žene u Kanadi, većinom su građanke, ali Hrvatice na njih država daje poticaj, jednog pivca na deset kokoši'.

Kako kaže volio bi da se više druži sa predsjednicom, da idu u Kino gledati Batmana, Supermena. Izrazio je želju i da konačno odu i na Bundek , budući da ga nije zvala na roštilj prilikom praznika rada.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene