Na koncertu Magazina

Domaće ljepotice proslavile Božić: 'Godinama je to party koji se ne propušta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U hitovima su uživali manekenka Kristina Bradač, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, sportaši i stotine raspjevanih slavljenika.

Božićna slavlja iz godine u godinu odišu ljubavlju, posebnom energijom i najboljim provodima. Tradicionalni božićni koncert grupe Magazin, ove godine u klubu H20, u Zagrebu je tradicija koja se više od deset godina ne propušta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Andrea Šušnjara - 4 ''neću ih ostaviti na cjedilu'' Andrea Šušnjara o odlasku iz grupe Magazin: ''To mi je u planu, sad kad će se to izrealizirati, moramo vidjeti''

Senzualni pokreti i akrobacije ljepotice začinili kraj 2014. u klubu H20

Modne dizajnerice Kristina Bradač i Aleksandra Dojčinović, sportski direktor PPD Zagreb Božidar Jović, TV voditeljice te stotine drugih uživali su u hitovima grupe koja ove godine slavi 22 godine uspješnog rada. 'Koncert Magazina za Božić je velika tradicija u Zagrebu. Godinama je to party koji se jednostavno ne propušta. Ljudi su za Božić posebno dobro raspoloženi, a ovo je zaista bio koncert za pamćenje!', izjavila je pjevačica Andrea Šušnjara.

Prekrasno uređen klub H20 ovog je zime posjetiteljima pripremio pravi blagdanski duh. Uz ples na brojne božićne hitove, mnogi su ispod velikog bora pronašli poklon za sebe, a party ludilo posljednjih dana 2014. godine nastavlja se na ispraćaju stare i dočeku Nove kada klub priprema vrhunski tulum po popularnoj cijeni od 99 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene