U rijeci

Zvijezde i sportaši pozivaju na Student Day festival

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječani, modni dizajner Juraj Zigman, glazbenik Damir Urban i hrvatski vaterpolski reprezentativac Ivan Krapić pozivaju na Student Day Festival 2014!

Riječani pozivaju na najveću studentsku zabavu regije – Student Day festival. Simpatičnom video porukom modni dizajner Juraj Zigman, glazbenik Damir Urban i hrvatski vaterpolski reprezentativac Ivan Krapić predstavljaju jedinstveno okupljanje mladih na kojem se ove godine očekuje nekoliko tisuća posjetitelja.

Pogledaj i ovo Damir Urban hrabar potez Pogledajte što je za Urbana napravila njegova obožavateljica, on nije skrivao oduševljenje, a čak joj je i pomogao!

Neno Belan & Fiumens i grupa Vatra na ovogodišnjem Student Day Festivalu!

'Studiranje u meni pobuđuje posebne osjećaje, sjećanja na moje rane radove i suradnje. Iznimno sam sretan što ponovno imam čast kreirati majice za Student Day Festival koje će ove godine biti u duhu mladosti!', otkrio je riječki modni dizajner Juraj Zigman.

Najveće regionalno okupljanje studenata Student Day Festival 2014. uskoro otvara svoja vrata. Od 30. do 31. svibnja gradonačelnik Rijeke studentima će predati ključeve grada, a u dva festivalska dana na lokaciji bivšeg Exportdrva - Delta očekuje nas bogatstvo kulturnih i glazbenih sadržaja.

Pozivu se pridružio i vaterpolski reprezentativac Hrvatske i kapetan VK Primorje EB Ivan Krapić te dodao: “Počašćen sam što imam prilike sudjelovati u ovakvom događanju, ne mogu dočekati početak festivala i siguran sam da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti! Našim gostima s radošću ćemo pokazati bazen I momčad najjačeg vaterpola kluba u Hrvatskoj!”

Uz brojne domaće i svjetske izvođače, veliku pozornicu Student Day Festivala ove će godine ugrijati australsko – britanski DJ set Pendulum, osnovani 2002. u Perthu u Australiji. Popularnost su stekli već prvim hit singlom Vault a potvrdili su je svirajući na nizu festivala u Europi i Americi ispred desetaka tisuća obožavatelja. Jedinstvenim i kvalitetnim zvukom elektronske glazbe zaradili su svoje mjesto na svjetskoj glazbenoj sceni te postaju vrlo traženi izvođači diljem svijeta.

Dvodnevno druženje za studente organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga RiKUP, a mogu mu se pridružiti svi građani željni dobrog društva, odlične glazbe i najluđe zabave u regiji.

Video u kojem Vas veselo društvo Ana Radišić, Damir Urban, Juraj Zigman i Ivan Krapić pozivaju na Student Day festival sada možete i  pogledati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene