Usvirana subota

Zoran Predin Quartett oduševio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert Zoran Predin Quartetta se održao u zagrebačkom VIP clubu, a mogli ste ga UŽIVO pratiti na našem portalu Dnevnik.hr.

Zoran Predin Quartett, koji uz Zorana čine Robert Pikl (gitara), Goran Krmac (tuba) i Janez Dovč ( harmonika), u Zagreb je stigao uoči koncerta u Cankarjevom domu u Ljubljani te odličnog koncerta u splitskom Gradskom kazalištu lutaka prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Predin sa svojim glazbenicima u Zagreb došao  već u petak kad je povodom Dana žena održao prvi koncert.

Glazbeni program Zoran Predin Quartetta atraktivna je kombinacija Zoranovog 'željeznog repertoara' (Praslovan, Čekaj me ), novih pjesama (Rumba Čarolija, Kosa boje srebra - Margita) i covera vrlo poznatih pjesama za koje Zoran kaže da mu je žao što ih nije sam napisao (Te noći kad umrem, Plavi safir ). 

Nesvakidašnja kombinacija gitare, harmonike i tube, uobličena u gypsy swing, nadograđena etno elementima i elektronskim ritmovima, kao Les Négress Vertes i Gotan Project. Naravno, tu su i Zoranove duhovite najave pjesama, koje su zapravo mali stand-up biseri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene