Incijativa Leptir

'Zona srca' za detoksikaciju životnog sustava uz Miroslava Rajha

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što znači detoksikacija životnog sustava i kako je provesti saznajte na predstojećoj radionici Inicijative Leptir - Zona srca.

'Detoksikacijom životnog sustava ulazimo u zonu srca koja štiti naše tijelo od apsorbcije toksičnih elemenata, što kvalitetnije podržava obrambeni sustav našeg organizma, ali ulazimo i u zonu autentičnog stvaranja za kojom, ne samo da čeznu sportaši, već cijela ljudska populacija', kaže Miroslav Rajh, suosnivač Inicijative Leptir i autor predstojeće radionice Zona srca.

Pogledaj i ovo showbuzz Mala škola kulinarstva 'Mama zna': Seve išla kod Suzy učiti kuhati!

Počinje 11. ZagrebDox - pogledajte što vas čeka

Svoje vrijeme tokom dana provodimo u različitim stanjima, često usmjereni na vanjsku dinamiku, poput usmjerenosti na poslovne aktivnosti, obiteljske dinamike, društvena, politička i ina zbivanja, te smo na neki način na 'autopilotu' koji se uključi ujutro i isključi navečer tik pred spavanje. 'Autopilot' našeg životnog sustava koji smo integrirali i koji, na neki način, zloupotrebljavamo zna pregorjeti ili se isključivati na neko vrijeme, što svjedoče i činjenice da smo prečesto umorni, tromi, podložni različitim tjelesnim tegobama, naša raspoloženja drastično osciliraju tokom dana, itd.

Cilj radionice Zona srca je sustavna detoksikacija životnog sustava koja animira promjenu životnog fokusa kako bi iz zone destrukcije zašli u zonu konstrukcije, stvaranja i primanja što nas vodi do povećanja osobnog indeksa sreće, zadovoljstva, radnog elana, ali i ljubavi. Kad smo u zoni srca – zoni stvaranja, aktivnosti koje realiziramo istodobno i regeneriraju sustav, te nam nije potreban pogrešiv 'autopilot' koji nas anestezira od nas samih.

Radionica Zona srca održat će se od 6. do 8. veljače 2015. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Cijena radionice, u koju su uključena dva zdrava ručka, iznosi 300,00 kn, a broj mjesta je ograničen. Ovo je samo jedna u nizu radionica Incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene