zločesti video

Atraktivna plavuša očarala Barabe: "Imaš macu slađu od slatkiša"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni kraljevi zabave, Barabe, novim video spotom ponovno podižu temperaturu.

Barabe su u svoju "Mišolovku" ulovili su macu slađu od slatkiša, veliku slovensku glazbenu zvijezdu Sašu Lendero, a njihov zabavni duet već je osvojio mnoge top liste u Sloveniji. Ova vragolasta brza pjesma dvosmislenog teksta malo koga neće nasmijati, ali zato sigurno ulazi u uho na prvu i ovoga ljeta postat će neizostavan dio svake morske zafrkancije. "Imaš macu slađu od slatkiša, mišolovku za mojega miša", pjevaju Barabe, a Saša im odgovara: "Imam macu, maziti se želi, daj joj miša, daj joj miša pa nek se veseli".

Pogledaj i ovo Barabe (FOTO: PR) Nova pjesma Zgodni pjevač Baraba završio u krevetu s poznatom manekenkom



"Ne morate odmah dvosmisleno shvaćati tekst, pogledajte prvo zabavni, a i malkice zločesti spot. Neki bi rekli da imamo prvi ljetni vragolasti crtić", poručuju Barabe uz smijeh. "Došavši u studio po novu ljetnu pjesmu kod našeg producenta Branimira Mihaljevića, nismo znali što očekivati. Rekao nam je samo "imamo hit", a kad smo čuli "Mišolovku" pukli smo od smijeha. Naravno, nismo dvojili ni trena da nam je to ljetni singl. A kako smo se udružili snage s našom dragom prijateljicom Sašom Lendero, ne sumnjam da će ova pjesma postati velika ljetna zabavna zafrkancija na mnogim našim rasprodanim koncertima", kaže pjevač Baraba Tomislav Španić.

Njegova kolegica iz Ljubljane Saša Lendero, hrvatskoj publici poznata po najvećem slovenskom megahitu za Eurosong u hrvatskom eteru "Mandoline, uzvraća kako su Barabe toliko ludi i zabavni da se već i u Sloveniji jako dobro zna zašto ih zovu "Kraljevi zabave". "Njihov poziv došao je iznenada, već sam imala spremnu svoju pjesmu za ljeto, ali kad sam čula "Mišolovku" sve sam zaustavila i rekla "ulazim u ovaj projekt, odmah". Teško je reći jel me više impresionirala ova vragolasta pjesma ili energija Baraba. Oni su ludi, doslovno pozitivno ludi dečki i zaljubila sam se u njih. Ne pamtim kad sam se toliko iskreno nasmijala i zabavila kad smo snimali spot. Imam puno velikih uspjeha, ali moram priznati da će ovu "Mišolovku" mnogi upamtiti kao idealnu ljetnu zafrkanciju uz sunce, plažu i koktele", istaknula je Saša Lendero

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene