Ne propustite

Željko Joksimović nastupit će 8. svibnja u dubrovačkom Culture clubu Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vijest je to koja je i prije službene potvrde natjerala brojne obožavatelje, a najviše obožavateljice da zovu dubrovački klub i pokušaju nabaviti ulaznicu.

U Dubrovnik dolazi na vrhuncu popularnosti. Naime, osim što je nekoliko puta punio velike dvorane u Hrvatskoj, Željka ovih dana gledamo kao člana žirija u popularnoj emisiji X factor Adria. Svi koji prate njegovu karijeru znaju da se ključnom može smatrati 2004. godina, kad je s pjesmom “Lane moje” izabran za predstavnika svoje zemlje na natjecanju za Pjesmu Eurovizije i osvojio drugo mjesto.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Najpopularniji pjevač regije doživio pravi šok: 'Spasili me Srbi iz Abu Dhabija!'

Sve nakon toga poznato je kao strelovit uspjeh mladog Beograđanina koji izrasta u veliku regionalnu zvijezdu. Velike su uspjehe na Euroviziji s njegovim pjesmama postizali još neki pjevači, pa i grupa Hari Mata Hari za BiH. Njegove hitove “Nije ljubav stvar”, “Ludak kao ja”, “Libero”, “Nije do mene”, “Varnice”, “Stihija”, “Žena za sva vremena” i mnoge druge, zdušno je nedavno pjevala i puna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a I sve cijenjenije dvorane u regiji. Nema sumnje da će isto biti i u prepunom klubu Revelin, 8. svibnja ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene