451154
451154
451154
451154
451154

Novi singl i videospot 'Zločin i kazna'

  • , 23.09.2016., 12:08
  • Autor:
  • komentara

Pjesma je potpuno drugačija od ostalih pjesama mlade pjevačice Željke Brdar.

 
 
 
 
Željka Brdar (FOTO: PR)
Željka Brdar (FOTO: PR)

Željka Brdar predstavlja novi singl i spot po imenu "Zločin i kazna". Pjesma je potpuno drugačija od ostalih pjesama mlade pjevačice. Željka Brdar od prije je javnosti poznata po nastupima na raznim festivalima te mnogim emisijama na raznim radijskim i televizijskim postajama.

Na pjesmi i spotu radio je renomirani tim ljudi koji je pjesmu doveo do veće razine. Autor glazbe je Vesna Žagar, autor teksta Krunoslav Krapec, a aranžman i čitavu produkciju napravio je Marijan Gudelj, javnosti poznat kao član grupe Jinx. Na spotu je redateljsku palicu preuzela Ines Tancheva, a kamerman Vanja Stanković.

Željka je već počela promovirati pjesmu diljem Lijepe naše i šire, a kako to zvuči i izgleda pogledajte u videu u prilogu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se