449408
449408
449408
449408
449408

HRVATSKA OPET DOBIVA REKLAMU Uskoro u još jednom spotu

  • , 07.09.2016., 19:18
  • Autor:
  • komentara

Glazbenik Zedd u novi će spot uvrstiti i kadrove Lijepe naše.

 
 
 
 
Zedd (FOTO: Getty)
Zedd (FOTO: Getty)

Hrvatska opet dobiva besplatnu reklamu. Ovaj put to će joj dati glazbenik Zedd koji će u svoj novi spot za stvar 'Adrenaline' uvrstiti i kadrove iz Poreča gdje je nastupao na MTV Summerblast festivalu. U spotu bi navodno trebalo biti 30 sekundi kadrova ovog istarskog grada, prenosi MTV.

Ovo je još jedna odlična, a pritom i besplatna, reklama Hrvatskoj. Budući da je kod nas sve više festivala elektronske glazbe, ovakve su nam promidžbe itekako važne.

Pogledajte i kakvu je neprocijenjivu reklamu Hrvatskoj napravio poznati Youtuber.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se