Culture club Revelin

BIO JE TO KONCERT GODINE Čolić oduševio Dubrovnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nezahvalno zaključivati sedmog dana veljače, ali koncert Zdravka Čolića u Culture clubu Revelin mogli bismo već sada nazvati koncertom godine u Dubrovniku.

Već na dolasku jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Zdravka Čolića u klub, bilo je jasno da ima status super zvijezde, mnogi su se htjeli fotografirati za uspomenu, pa je ulazak u njegovu garderobu potrajao.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 1 "ne mogu joj zabraniti" Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Bilo je u Revelinu obožavateljica iz Vukovara, Umaga, Njemačke, Slovenije, Crne Gore, Sarajeva, bilo je i Čolinih poznatih prijatelja kao što je glumac Enis Bešlagić, ali prije svega bio je pun klub ljudi koji iskreno vole svaku riječ Čolinih pjesama.

Pjevalo se tri sata, Čolić je uz izvrstan bend i prateće vokale otpjevao 45 pjesama, završivši , a kako drugačije nego s legendarnim hitom 'Ti si mi u krvi'. Bio je to jedan od onih koncerata nakon kojeg publika po ulicama Dubrovnika, vraćajući se kući, pjevuši neke od pjesama.

Fotografiranje s obožavateljicama koje su tu privilegiju osvojile na nagradnoj igri na Facebook stranici Revelina, potrajalo je do ranih jutarnjih sati. Čola i danas, nakon svih ovih godina, oduševljava, glasom, a sudeći prema broju žena u publici i pojavom. I još vijest za sve koji ga vole, naime Čolić planira do kraja godine objaviti novi album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene