VELIKI KONCERT’

ZDRAVKO ČOLIĆ Žene razgrabile karte za Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odmah nakon Dubrovnika Čolić počinje snimati novi album.

Najveća regionalna glazbena zvijezda, Zdravko Čolić, nastupit će u dubrovačkom Culture clubu Revelin, u tjednu ovogodišnje Feste Svetog Vlaha, u subotu, 6. veljače. Bit će to rijetka prilika da ga publika, na samom kraju turneje ‘Vatra i barut’, vidi i čuje u jednom klupskom prostoru. Čolić je otkrio da će odmah nakon Dubrovnika početi rad na novom, 15. albumu koji želi objaviti do kraja godine.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

Na spomenutoj je turneji pjevao pred oko 400 tisuća ljudi, uglavnom u velikim dvoranama i na stadionima. Dubrovniku se, kaže, posebno veseli: ‘Dubrovnik uvijek nosim u srcu. Još kao mali često sam dolazio i ljetovao u Dubrovniku jer smo tu imali rodbine. Ostaju uvijek te slike koje su upečatljive, od „Trubadura“ koje sam obožavao kao bend i Marka Breškovića koji više nije među nama, do ljudi s kojima sam se nedavno čuo. Dubrovnik je grad sa kojim smo živjeli i zivimo i dan danas, koji volimo i bez kojeg ne možemo , ne mislim samo na nas koji smo bili tu od djetinjstva, nego i na sve ljude koji vole obići najznačajnije svjetske destinacije.’

Čolić je i danas, sa 63 godine, svjestan da su ulaznice za Revelin, kao i za sve dosadašnje koncerte, velikim dijelom razgrabile žene: ‘Veliki je taj generacijski raspon kada je publika koja mene prati u pitanju i na koju sam najponosniji. Naravno, ima i toga muški pjevač -ženska publika, a žene, naravno, najviše vole ljubavne pjesme. Svi u svijetu znaju da su Dubrovkinje oduvijek poznate kao zgodne žene. Znam da se mnogi žele sa mnom fotografirati, u zadnje vrijeme često i ne stignem svima izaći u susret, oduvijek cijenim publiku i radim sve što mogu da bude zadovoljna. Nikada nisam nastupao u tako posebnom prostoru, jako se veselim i siguran sam da će to biti lijepa noć’, kaže Čolić.

Ulaznica još nešto ima, a organizatori mole publiku da, zbog velikog interesa, dođe odmah iza 21, jer će koncert početi u 22 sata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene