sportski centar Višnjik

Zdravko Čolić 24. svibnja u Zadru po promotivnoj cijeni - požurite po karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Velika regionalna glazbena legenda Zdravko Čolić 24.05.2014. u sportskom centru Višnjik u Zadru nakon 30 godina održati će veliki solistički koncert.

Čolićevi koncerti uvijek su posebna priča, trosatni glazbeni spektakl za sve generacije uz najveće hitove iz četiri desetljeća duge karijere. Pjesme poput 'Jedna zima sa Kristinom', 'Produži dalje', 'Ti si mi u krvi', 'Stanica Podlugovi', 'Zagrli me' i mnoge druge, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Novi video spot Zdravka Čolića za pjesmu 'Esma' - PREMIJERA!

Izostati zasigurno neće ni Čolićevi aktualni singlovi 'Što ti dadoh' i 'Esma' sa novog albuma 'Vatra i barut' koji je u izdanju Hit Recordsa, u kratkom vremenu zabilježio odlične uspjehe u cijeloj regiji, te zaslužio brojne pozitivne komentare publike i glazbenih urednika. Zaokružite na svojim kalendarima 24. svibnja 2014., jer Zdravko Čolić stiže u Zadar i najavljuje koncertni spektakl za pamćenje!

Ulaznice su danas krenule u prodaju, a samo danas i sutra svoju ulaznicu možete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni. Požurite po ulaznicu i ne propustite koncert za pamćenje – Zdravko Čolić, 24.05.2014. u Zadru!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene