Sokak bez imena

Zbog velikog interesa drugi koncert Miroslava Škore u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog velike potražnje za ulaznicama, Škoro će održati i drugi koncert u Zagrebu!

Nakon rasprodanog prvog koncerta, Miroslav Škoro će održati i drugi koncert , 18.veljače 2015., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

'Sokak bez imena' predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.

Miroslav Škoro priprema koncert u Lisinskom nakon 17 godina - prokomentirao nam je i Porina i Hit godine

Na  sceni  će  nam  Škoro,  pjevač,  autor,  diplomat,  koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji  su dalmatinski korijeni vodili  kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori 'zbrokanim lengvidžom'. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto  muljaju  kad  su  se  spustili  na  Mjesec  i  kako  uloviti  štuku  na  mrtvog bandara...?

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj  kući,  konjima  i  drveću.  Pjesme  koje  je  pisao  sebi  i  drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se,nadali se, živjeli i umirali...

Cijene ulaznica iznose 110, 130, 150 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene