Pokreni se!

Sportski pozdrav sa zdravog jutra iz Slavonije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotinu vježbača po posljednji je put ove godine sa zdravog jutra u Slavonskom brodu poslalo poruku Pokreni se!

Jednogodišnje putovanje Hrvatskom projekta koji promiče zdraviji i aktivniji život završilo je na najbolji mogući način – osmijehom, vježbom i apelom stručnjaka da ne posustajemo. Prepuna sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu šalje sportski pozdrav i najavljuje aktivnu 2014. godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Neponovljivi Đorđe Balašević u Slavonskom brodu!

“Dolaze dani blagdana kad se svi volimo opustiti i uživati u hrani i piću. Pozivamo Vas da to radite umjereno, budite aktivni svakog dana, pripazite na sebe da ne biste patili u siječnju i veljači!” – poručuje kineziolog Marijo Anić Kremić.

Više od 2000 vježbača ove se godine pridružilo projektu koji je pokretao Hrvatsku. Brojne sportske i glazbene zvijezde pridružile su se i vježbale zajedno s prijavljenim vježbačima. Besplatna dijagnostika Biotreninga otkrila nam je u kakvoj smo zapravo tjelesnoj formi, a predavanja Definicije Hrane uputila su nas u čari nutricionizma. Vježbači su nagrađivani KOZMO prostirkama za vježbanje, magazinom Men’s Health, vodom Jana i drugim iznenađenjima.

“Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima na sudjelovanju u ovogodišnjem projektu. Zajedno smo pokretali Hrvatsku, promicali zdraviji i iaktivniji život. Projekt Pokreni se nastavlja se i u 2014. godini brojnim sportskim iznenađenjima i proljetno – ljetnom druženju!” – izjavio je koautor projekta Toni Dabinović.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene