448182
448182
448182
448182
448182

Više nego uspješno četvrto izdanje Sonus festivala

  • , 28.08.2016., 14:30
  • Autor:
  • komentara

Čak ni kiša i jaki vjetar koji je zahvatio festival prvog dana, nije uspio obeshrabriti vjerne posjetitelje koji su ostali do kraja.

 
 
 
 
Sonus Festival (FOTO: PR)
Sonus Festival (FOTO: PR)

U petak navečer, nakon pet dana i pet noći odlične elektronske glazbe, super pozitivne energije i uzavrele atmosfere, završilo je četvrto izdanje Sonusa. Posjetitelji u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso na plaži Zrće i partyjima na brodu, su uživali u nastupu oko 60ak inozemnih i domaćih izvođača, među kojima su svjetske zvijezde poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, Adam Beyera, tINI, The Martinez Brothers, Rodhada, Sam Paganinija, Pan-Pota, Dubfirea, Maceo Plexa i mnogih drugih.

Sonus Festival (FOTO: PR)

Čak ni kiša i jaki vjetar koji je zahvatio festival prvog dana, nije uspio obeshrabriti vjerne posjetitelje koji su ostali do kraja, plesati s rukama u zraku i s osmjehom dočekivali jutra. Festival je zatvorio tradicionalni 24-satni after party u klubu Kalypsu gdje su nastupili Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Binh, Cabanne i par neplaniranih gostiju od kojih i Seth Troxler.

Sonus Festival (FOTO: PR)

Festival je posjetilo desetak tisuća ljudi iz cijelog svijeta od kojih je u odnosu na prethodne godine došlo puno više gostiju iz Francuske, Njemačke, Španjolske, Nizozemske, Italije i cijele naše regije.

Sonus Festival (FOTO: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se