Samo za vas

Zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom? Izaberite i zdravu kosu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom, kada s novom generacijom šampona ona klinički dokazano može biti još ljepša?

Svaka žena zna da nepravilno, kao i prečesto sušenje fenom, tapiranje i bojenje mogu oštetiti kosu. Ali suha, oštećena kosa bez sjaja ponekad može biti rezultat nekih drugih čimbenika. Pa zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom, kada ona može biti vidljivo zdravija sa svakim pranjem? Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije. Klinički dokazana formula sprečava oštećenja koja nastaju djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar. Na taj način kosa postaje zdravija i ljepša iz pranja u pranje.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson (Foto: Instagram) Drastična promjena Svi ju znamo kao platinastu plavušu, a sada je pokazala svoju puno mračniju stranu...

Poznati na Cosmo partiju provjerili koji su to modni noviteti u Zagrebu

Stručnjaci Instituta za istraživanje kose Pantene Pro-V analizirali su djelovanje 8.000 pranja na 1.200 uzoraka kose i otkrili da je neovisno o obliku, dužini ili etničkom porijeklu, svačija kosa podložna utjecajima oksidativnih minerala, posebice bakra. Ovo je važno jer neovisno o kvaliteti, voda iz slavine koju koristimo za pranje kose sadrži male količine bakra. Znanstvenici su otkrili da, iako su minerali u vodi esencijalni za naša tijela, nakupljanje oksidativnih minerala u našoj kosi može imati nepovoljan utjecaj na njeno zdravlje.

Zajedno s revolucionarnim šamponom, stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina, koji cilja oslabljena područja i formira tanki zaštitni sloj cijelom duljinom svake vlasi, od korijena do vrhova. Ova tehnologija sprečava lomljenje i ispadanje kose uzrokovano lomljenjem, i kad se kombinira sa šamponom, donosi snažniju, vidljivo zdraviju, ljepšu kosu sa svakim pranjem*.

S novim proizvodima Pantene Pro-V ne morate pristajati na ništa manje od svoje najbolje kose svaki dan. Učinite najbolje za sebe i svoju kosu, s inteligentnim proizvodima koji donose rezultate koji postaju sve bolji i bolji, pranje za pranjem. Jednostavno rečeno, uz Pantene Pro-V možete očekivati – i dobiti – više za svoju kosu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene