Sjajna ponuda

Započeo je ovogodišnji Sajam proizvoda hrvatskog sela

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sajam proizvoda hrvatskog sela ove godine nudi mnoštvo zanimljivosti i pravu rapsodiju za nepce.

Na oduševljenje ljubitelja vrhunskih domaćih proizvoda, započeo je ovogodišnji Sajam proizvoda hrvatskog sela koji se u sklopu četvrtog izdanja Taste and Travel Festivala do 30. kolovoza održava u Zadru. Više od 40 poljoprivrednih gospodarstava i malih obrtnika iz svih dijelova Hrvatske u narednim danima na zadarskom Forumu predstavljaju proizvode svog vrijednog rada. Delicije poput burgera od tune, domaćih kobasica, slavonskog kulena, domaćeg meda i rakije, specijaliteti iznenađenja te unikatne rukotvorine i suveniri samo su dio zanimljive priče koja već na prvi pogled ostavlja bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz jedva čekamo Najbolji tulum u gradu: Kuzma i Shaka Zulu spremaju spektakl

Uz Sajam proizvoda hrvatskog sela koji ove godine nudi mnoštvo zanimljivosti i pravu rapsodiju za nepce, tu je i već tradicionalni Craft Beer Festival s više od 50 vrsti craft piva, od kojih su mnoga noviteti na tržištu. U sklopu Festivala na zadarskoj rivi održat će se i bogat zabavni program na kojem će sutra, 25. kolovoza, nastupiti Kuzma i Shaka Zulu. Splitski dvojac na središnjoj će festivalskoj pozornici na zadarskoj rivi zapjevati hitove Lito ide mala, U mojoj ulici ne prodaje se trava, Majstori sa mora i druge te bez sumnje dobro rasplesati posjetitelje ovogodišnjeg Festivala. Nezaboravan provod u subotu 26. kolovoza obećaje virovitički rock-bend Vatra čije megapopularne hitove poput onog Tango, Tremolo, Gorim s nestrpljenjem očekuju Zadrani i njihovi gosti.

Taste and Travel Festival ove subote, 26. kolovoza od 9 sati svoj gastronomski program nastavlja predstavljanjem prve konferencije E@t: Food in the digital age. U zadarskom Arsenalu, ova će konferencija ugostiti neke od najvažnijih mladih, utjecajnih ljudi iz cijelog svijeta iz područja prehrambene industrije. Oni će sudionicima i javnosti predstaviti svoje inovacije i promišljanja za budućnost. Ulaz na konferenciju slobodan je za sve zainteresirane građane.

Taste and Travel Festival održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni je partner festivala HEP. Konferenciju E@t: Food in the digital age, kao i ostale dijelove festivala, pomogli su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., Jamnica te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali Grad Zadar i Turistička zajednica Grada, Jagermeister i hostel Forum.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene