Moonsplash fest

Zgodna i zaljubljena: Vedrana u zagrljaju vaterpolista

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U klubu Aquarius na Zrću počeo Moonsplash, festival elektronske glazbe koji će danas ugostiti jednu od najvećih DJ zvijezda na svijetu – Feddea le Grandea. Natup nije propustila ni lijepa manekenka...

Zagrijavanje na Moonsplash festivalu elektronske glazb sinoć je preuzeo DJ Moti, house umjenik iz Amsterdama, koji je glazbene ljestvice rasturio prvim singlom 'Krack' 2013. čime se potvrdio kao perspektivna mlada zvijezda EDM-a.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić Sjećate se nje? Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

Jedna od najljepših Hrvatica ponovno raspaljuje maštu

U klubu se sinoć zabavljala i manekenka Vedrana Linardić sa svojim dečkom, vaterpolistom Mladosti Ivanom Capanom. Manekenka je od prošlog ljeta u vezi sa uspješnim sportašem, a par, kako se čini, svaki svoj slobodan trenutak koristi za zajedničko druženje.Vedrana je bila prilično rezervirana oko svojeg ljubavnog života, ali očito sreću više ne može skrivati.

Aquarius se prometnuo u sam vrh svjetskih klubova, a prepoznao ga je i DJ MAG, prestižni glazbeni magazin specijaliziran za elektronsku glazbu, koji će Aquariusu biti medijski partner na posljednjem ljetnom festivalu – Moonsplashu. DJ MAG će medijski popratiti festival, a njegovi novinari izvještavati će o festivalu za svoju milijunsku publiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene