Pratili ste na Dnevnik.hr-u

Što se to događalo u centru Zagreba?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osječani, Riječani i Splićani su se već prepustili avanturama akcije 'Zagrli život', a danas su i Zagrepčani došli na red!

U sklopu akcije 'Zagrli život', Vipnet je u centru Osijeka, Rijeke i Splita brojnim okupljenim građanima osigurao nesvakidašnji prizor – veliko događanje s atraktivnim izazovima koje su mogli isprobati i tako ispuniti neku od životnih želja.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Glasnu podršku davali su im dobro raspoloženi glumac Boris Mirković te voditelji Iva Šulentić, Ivan Vukušić i Ida Prester.

Osječani, Riječani i Splićani su se tako prepustili avanturama u spuštanju žicom s najviših katova zgrada, preuzimanju dirigentske palice te upravljanju orkestrom Big Band Požega, dok su legendarni reprezentativac Tomislav Butina i vratar RNK-a Split Andrija Vuković primili nekoliko majstorskih jedanaesteraca, ali i obranili većinu pokušaja građana. Osim navedenih aktivnosti, nekim se Osječanima ispunila i želja za skakanjem u oblacima i to na trampolinu smještenom na vrhu najviše zgrade u centru grada.

Također, u sklopu akcije 'Zagrli život' pedeset je fanova auto utrka koji su se u prošlom tjednu prijavili za sudjelovanje u rally vožnji na www.zagrlizivot.com, okusilo kako je biti suvozač profesionalnog vozača DRIFT vozila na stazi Centra za sigurnu vožnju u Mičevcu.

Ako se nalazite među onima koji još uvijek imaju neostvarenih želja, prihvatite izazov, 'zagrlite život' novim iskustvima i dođite na druženje danas u Zagrebu od 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, a na Dnevnik.hr-u možete pratiti i prijenos uživo!

Za više detalja o samoj akciji posjetite www.zagrlizivot.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene