Pogledajte galeriju!

Zagrebački Medvjedi u manekenskim vodama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivni odjevni predmeti, žive boje i zgodni sportaši ispričali su zanimljivu modnu priču, pogledajte!

Led dvorane Doma sportova zamijenili su foto studiom, a svoju prepoznatljivu hokejašku opremu, atraktivnom odjećom. Hokejaši Medveščaka Bill Thomas, Andrew Murray i Saša Martinović pokazali su da se odlično snalaze i u modnim vodama, uspješno snimajući kampanju za talijanski modni brand Marina Militare koji će od ove sezone biti službeni dobavljač casual odjeće zagrebačkih Medvjeda.

>> Medvjedi i UNICEF darivali Petrovu bolnicu!


Atraktivni odjevni predmeti, žive boje i zgodni sportaši ispričali su zanimljivu modnu priču potvrđujući tezu u o neraskidivim vezama vrhuskog sporta i luksuznih modnih brandova.

Na početku malo iznenađeni, na kraju odlično raspoloženi hokejaški trojac je besprijekorno odradio svoj manekenski dio posla, ne krijući zadovoljstvo što će upravo Marina Militare brinuti o njihovom modnom izričaju. Uspješno kombinirajući sportsku eleganciju i vrhunsku kvalitetu Marina Militare je za hokejaše izabrala nekoliko prepoznatljivih kombinacija, koje će upotpuniti njihov modni stil i dati im dozu prepoznatljivosti i izvan ledenih površina.

Snimanje kampanje za ova tri renomirana hokejaša bilo je puno ugodnije i zbog činjenice da su bili u društvu prelijepe Ane Kurobase, prve djevojke koja krasi naslovnicu hrvatskog izdanja romana o Jamesu Bondu. Ana Kurobasa je i zaštitno lice za Marina Militare, pa će tako uz Andrewa, Billa i Sašu, ali i cijelu momčad KHL Medveščak Zagreb zasigurno biti najbolji promotor ovog izuzetnog modnog branda. Zato, uz prepoznatljivu Medveščakovu plavu, ove sezone potražite zagrebačke Medvjede i u živim bojama Marina Militare branda.

Pogledaj i ovo showbuzz Na premijeri Hokejaši Medveščaka kao pravi mušketiri!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene