Dolaziš?

Zagrebački klub Mansion opet otvara svoja vrata!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U novom ruhu i s osvježenim programom zagrebački klub Mansion najavljuje bogatu proljetnu – ljetnu sezonu 2013. te seriju vrhunskih glazbenih gostovanja.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Novo glazbeno putovanje od ovog će proljeća pružiti i nova osvježenja u programu, a svoja će vrata otvoriti 20. ožujka 2013. uz jedan od najomiljenijih i najdugovječnijih klupskih programa RNB Confusion koji se predstavlja s novim sadržajima. Desetu godinu zaredom RNB Confusion veseli mlade naše regije, a za novu sezonu jarunskog kluba najavljuju još bolji, pomalo drugačiji i bogatiji program.

Sezona 2013. u klubu Mansion biti će u znaku različitih tematskih večeri praćenih atraktivnom scenografijom i vrhunskim gostovanjima svjetskih DJ-a koja će tradicionalno biti rezervirani za petak. Osim brojnih velikana elektronske glazbe koji će posjetiti Mansion ovog proljeća i ljeta, očekuje nas i ULTRA Europe party kao uvod u spektakularni ULTRA EUROPE Festival koji nas očekuje ovog ljeta u Splitu, ali i službeni Papaya Party kojim će najpoznatiji hrvatski klub na moru predstaviti uzbudljivu ljetnu sezonu.

>> 'Hvala svima, atmosfera je bila odlična!'

Svake subote očekuje nas novi koncept program Provocative, originalni glazbeni i vizualni koncept uz vrhunsku elektronsku dance glazbu predvođenu dvojcem Frankie Headfors koji je proteklih mjeseci stekao brojne poklonike u cijeloj Hrvatskoj. Premijerno izdanje novog koncepta u Mansionu očekuje nas u subotu 23. ožujka 2013.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene