Sjajan provod!

Zagrebački klub Hemingway ove subote otvara svoja vrata!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kultno okupljalište ljubitelja noćnog života i dobre zabave, Hemingway bar Zagreb na Tuškancu, u subotu 21. rujna otvara novu sezonu na radost brojnih partyjanera i svih željnih izlazaka u samom srcu grada Zagreba.

U prošloj je sezoni Hemingway bar pokazao svoje novo lice nakon preuređenja i proslavio svoj 10. rođendan, a u sezoni 2013/2014 najavljuje bogat i kreativan programski sadržaj, još više resident DJ-a koji će Vas svojim izborom glazbe uveseljavati do ranih jutarnjih sati tijekom čitave sezone, predivne hostese "Hemingway Ladies" koje će Vas dočekat na početku svake večeri, a i neki zanimljivi gostujući izvođači i programi.

>> FOTO Ludi provod u zagrebačkom klubu Hemingway!

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Novo zabavno putovanje: Green Gold Club u novom ruhu

Na samom otvorenju 21.9. Hemingway bar Zagreb priprema vrući party na 2 floora. Jedan će floor zabavljati odlični DJ-i, Duix the Diskjockey i Claudio Madirazza, a drugi floor, na katu Hemingway bara, zapalit će renomirani zagrebački DJ Saša Šoštarić i DJ Dejan Marić. Na drugom flooru ćete se ove sezone, uz najveće svjetske hitove današnjice, moći zabaviti i uz najpopularnije domaće hitove, a osvježenje možete potražiti za šankom Hemingway bara.

Vatrena atmosfera i vrhunska zabava su garantirane, tulum će potrajat će do ranih jutarnjih sati. Dođite i Vi u subotu 21. rujna u Hemingway!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene