Ususret proljeću

Zagreb opet pleše u ritmu Mansiona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb se probudio!!! Mansion je otvorio novu proljetno – ljetnu sezonu 2013.

Popularni RNB CONFUSION koji već jedanaest godina uveseljava mlade diljem regije predstavio se novim sadržajima i osvježenim, boljim i bogatijim programom dok je prvi urbani party SPRING COLLEGE INVASION oduševio novim glazbenim mixevima, od najnovijih svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama.

>> Zagrebački klub Mansion opet otvara svoja vrata!

Pogledaj i ovo showbuzz Prilika koja se ne propušta Želiš biti DJ na Ultra Europe? Doznaj kako!

Sezona 2013. u klubu Mansion bit će u znaku različitih tematskih večeri popraćenih atraktivnom scenografijom i vrhunskim gostovanjima svjetskih DJ-a koja će tradicionalno biti rezervirana za petak. Osim brojnih velikana elektronske glazbe koji će posjetiti Mansion ovog proljeća i ljeta, očekuje nas i Road to ULTRA Party i gostovanje DJ Dannica 05. travnja kao uvod u spektakularni ULTRA EUROPE Festival koji nas očekuje ovog ljeta u Splitu, ali i službeni Papaya Party kojim će najpoznatiji hrvatski klub na moru predstaviti uzbudljivu ljetnu sezonu.

Svake subote očekuje nas novi koncept program Provocative, originalni glazbeni i vizualni koncept uz vrhunsku elektrosku dance glazbu predvođenu DJ dvojcem Frankie Headfors koji je proteklih mjeseci stekao brojne poklonike u cijeloj Hrvatskoj. Mansion Vas nakon zimske pauze očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetskih DJ-a kroz proljeće i ljeto 2013.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene