Novi klub

Zagreb dobiva HANGAR – novi urbani klub

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Zagrebu se na radost svih ljubitelja dobre zabave na Božić, 25.12. otvara noćni klub jedinstvenog koncepta, Hangar.

Samo otvorenje kluba obavijeno je velom tajni, no sudeći prema dosadašnjem interesu i najavama, očekuje nas vrhunska zabava. Klub je čak i prije otvorenja izazvao niz kontroverzi.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Građani su mogli primijetiti, do tada misteriozne znakove u crnom krugu, na kojima je pisalo Han-gar. Hangar će svoje posjetitelje zasigurno oduševiti inovativnim interijerom, koji obuhvaća lounge bar i noćni klub. Pozitivna atmosfera, zvukovi svjetskih hitova, kao i vrhunski koncerti, osigurat će odličnu zabavu.


Tako je nedugo nakon otvorenja, 27.12. najavljen koncert megapopularne grupe S.A.R.S.. Band se osniva 2006. godine kada i snimaju pjesmu „Buđav lebac“, koja gotovo trenutno postaje internet megahit s preko 3,6 miliona klikova na Youtube-u, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio stanicama i klubovima.

Nakon toga S.A.R.S. niže hit za hitom, ostavljajući mnogobrojne obožavatelje u iščekivanju novih hitova, poput „Ratujemo ti i ja“, „Lutka“, „Rakija“ ili „Perspektiva“.


Posjetite tvornicu zabave u ulici Florijana Andrašeca 14, gdje vam je dobar provod zagarantiran. Ostale informacije o programu i koncertu grupe S.A.R.S. možete pronaći na Facebook stranici Hangar.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene