Prava Zabava

Zadar zaplesao uz Footloose i Maju Šuput

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadarski Forum zaplesao je uz svjetski hit muzikl u hrvatskoj izvedbi Footloose! Poznate melodije popraćene odličnom glumom i smješnim trenucima zabavili su brojne Zadrane i turiste.

Jedinstvena izvedba svevremenskog hita do posljednjeg mjesta ispunila je prekrasan trg Forum, a u veseloj ljubavnoj priči pod zvjezdanim nebom tik uz more uživala je i glazbenica Natali Dizdar.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevačica i glumica Maja Šuput o prvom poljupcu: 'Prvi put me bilo strah'

Maja Šuput dobila ponudu da predstavu Footloose odradi na Broadwayu

Plesni brojevi sa zanimljvim scenskim zapletima uz vrhunsku produkciju i zvjezdano zadarsko nebo oduševljavali su iz minute u minutu, a već tradicionalni poljubac glavnih glumaca Maje Šuput u ulozi Ariel i Nikole Milata u ulozi Rena McCormacka izazvao je ovacije publike.

'Zaista sam oduševljena zadarskom izvedbom. Prekrasan ambijent Foruma, pogled s pozornice na more i energija zadarske publike stvorili su jedinstvenu atmosferu u kojoj smo svi zajedno uživali', izjavila je glazbenica i glumica Maja Šuput.

Neponovljivi tim BGLAD produkcije i mjuzikla Footloose još je jednom oduševio, a sjajna koreografija, raskošna produkcija, šareni kostimi, odlična glazba i uvježbanost ansambla zajamčili su pravi broadwayski doživljaj u srcu Dalmacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene