Ne propustite

Za vikend promocija novog albuma Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Promocija novog albuma Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj' – Avenue Mall Zagreb, u neposrednoj blizini dm prodavaonice, subota 29.11.2014.!

dm i Hit Records sa zadovoljstvom vas pozivaju na veliku promociju novog albuma Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj', koja će se održati u Avenue Mallu Zagreb, u neposrednoj blizini dm prodavaonice, subota 29.11.2014. u 11:00 sati!

Pogledaj i ovo Boris Novković Šuška se već neko vrijeme Boris Novković na svom koncertu rasplamsao glasine o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris, hoće li mu propasti i četvrti brak?

Upoznajte svog glazbenog idola, fotkajte se s njim, zapjevajte i osigurajte sebi potpisan primjerak novog albuma Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj'!

Novi video spot Borisa Novkovića ugledao svijetlo dana - pogledajte "Još sam uvijek tvoj"

Novi album donosi vam 15 novih pjesama među kojima i hit singlove 'Kunem ti se' 'Lako je tebi' i istoimeni 'Još sam uvijek tvoj', koji su mnogi s pravom prozvali nasljednicom legendarne 'Tamare'.
Simbolika naslova albuma „Još sam uvijek tvoj“ leži u Borisovih 30 godina odnosa i entuzijazma spram glazbe, kao i ljubavi između njega i publike, koja i dalje traje.

Ne propustite stoga jedinstvenu prigodu upoznati Borisa Novkovića, fotkati se s njim, možda i zapjevati.

Dođite na promociju novog albuma 'Još sam uvijek tvoj', Avenue Mall Zagreb, u neposrednoj blizini dm prodavaonice, subota 29.11.2014. u 11. sati! Boris Novković, dm i Hit Records sa zadovoljstvom vas očekuju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene