Marija očarala

Za Valentinovo prekrasnim koncertom oduševila zaljubljene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Husar treću godinu za redom Valentinovo je provela pjevajući ljubavne pjesme za sve romantične duše.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Glazbenica Marija Husar u četvrtak navečer, povodom Valentinova, održala je prekrasni romantični koncert u Zagrebu. Osim Marije, zapjevali su i neki gosti poput Gabi Novak.

>> Pjevačica otkrila kakve planove ima za Valentinovo!

'Malo ćemo ići na razne glazbene žanrove. Iduća pjesma je meni posebna jer mi je otvorila oči, srce i glazbeni put. Prije nekoliko godina je jedan moj dragi prijatelj, Oliver Dragojević, zamolio da pjevam tu pjesmu. On večeras nije s nama, ali ako Bog da, bit će prilike da nastupimo zajedno. U jednom glazbenom showu on je zatražio da mu ja budem gošća i otpjevam jednu pjesmu, a pjesma se zove 'The Look of Love'', rekla je Marija na početku koncerta nakon što je otpjevala nezaboravni hit 'Da ili ne' koji ju je proslavio još dok je bila u grupi Divas.

Nakon toga, Marija je jednu emotivnu pjesmu posvetila članu obitelji koji je preminuo. 'Moja sestra Ivana je napisala tekst, a ja sam napisala glazbu za pjesmu 'Zadnji zagrljaj'. To je bila najljepša i najdraža pjesma moga oca. I na kraju je to stvarno bio zadnji zagrljaj. Ovu pjesmu posvećujem svome tati', ispričala je Marija i tako već govorom ganula sve prisutne. Nakon toga, Marija je pozvala i Gabi na pozornicu: 'Najavit ću jednu predivnu osobu koja je i moj idol, molim vas, jednim gromoglasnim pljeskom pozdravite divu, Gabi Novak!'.

'Htjela bih samo nešto reći, znam koja je pjesma koju ćemo prvu otpjevati. Ona je meni najdraža. A nas dvije ćemo danas otpjevati svaka svoju 'Kuću za ptice'', rekla je emotivna Gabi koja se također zahvalila Mariji što ju je pozvala, ali joj i izrazila divljenje što ima tako divne fanove koji se već treću godinu za redom na Valentinovo okupljaju ispred njene pozornice.

U drugom dijelu koncerta, gost je bio i Luka Bulić koji je prisutne nasmijavao, ali i oduševljavao imitacijama popularnih glazbenika poput Olivera, Kemala i drugih. Nakon toga, na pozornicu je opet kročila diva i pustila svoj romantični glas!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene