Pravi spektakl

WHRF odabrao kandidate za spektakl na najvećem krovu Hrvatske

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

John Merra i Z’Spin - 'West House Reunion Festival' i DJ Akademija odabrali su kandidate za elektronič​ki spektakl na najvećem krovu Hrvatske.

'West House Reunion Festival' i DJ Akademija odabrali su kandidate koji će nastupiti uz najveće imena svjetske DJ scene. Tako će John Merra i Z’Spin svirati na ovom nezaboravnom urbanom spektaklu.

Pogledaj i ovo showbuzz West House Reunion Festival D'Knock iz PlayOne-a: 'Ako daješ maksimum, publika to prepozna'

Pobjednici su izabrani između pet kandidata koji su uživo pred žirijem pokazali znanje u mixanju glazbe. Žiri je bio u sastavu stalnih predavača Dj Akademije: Matija Lovrec, Damir Ludvig, Ivan Pavlinić i Tomislav Sviben.

John Merra i Z’Spin imaju tako odličnu prigodu pokazati svoje znanje na jedinstvenom open air festivalu elektronske glazbe.

West House Reunion Festival osigurao besplatni javni prijevoz za sve posjetitelje!

Za posjetitelje festivala bit će otvoreni ulazi 5,6,7,8 iz centra te p1,p2 i p3 iz garaže s liftovima. Blagajne za prodaju ulaznica počinju raditi od 19h, ulazi se otvaraju od 19,30h! Od 20 sati kreće warm-up!

Besplatni autobusni prijevoz organiziran je po sljedećem rasporedu:
Prema Westgate Shopping Cityju uz redovne linije do 01 h pojačan je prijevoz busevima svakih 15 min od 20 – 22h iz smjera Zaprešića, Črnomerca, Savskog mosta i Ljubljanice.

Povratak je do 01h ili od 04 – 06h iz smjera Westgate Shopping Cityja prema Zaprešiću, Črnomercu i Savskom mostu svakih 15 min.
Stajalište autobusa i bit će s vanjske strane Westgatea (kod ulaza 5 i 6).

VIP ulaznice za oba festivalska dana zajedno po cijeni od 300,00kn možete nabaviti putem sustavaticketshop.hr. Uobičajene festivalske ulaznice kupiti možete putem sustava eventim.hr  i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 120,00kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 6.lipnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene