Na najvećem krovu

'West House Reunion Festival' ima svoje kandidate

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Deset dana dijeli nas do dvodnevne poslastice za sve ljubitelje elektronske glazbe!

U međuvremenu DJ Akademija i 'West House Reunion Festival' koji će se održati 06. i 07. lipnja 2014., odabrali su 5 najboljih kandidata odnosno njihovih mixeva koji ulaze u veliku završnicu za nastup na festivalu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nagradni natječaj Još malo do početka: Tko želi karte za Ultru?

PlayOne i Barbara Tucker imaju novi hit 'We Are Not Alone' - službeni song West House Reunion Festivala

Kandidati, Mladen Gartner, John Merra, Terry Cray, Z’Spin Vibe i Kristina Petrak, još će se jednom predstaviti pred žirijem DJ Akademije ove subote 31.05. miksajući glazbu uživo.

WHRF čitateljima Dnevnik.hr-a daje 3x2 ulaznice za elektronički spektakl. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite karte. Imamo i dobitnike: 

Blanka Klarić
Goran Zrnčić
Nina Martek

Dvoje najboljih DJ-a nastupit će uz bok Davida Moralesa i Viktorie Metzker na West house reunion festival koji će na jednom mjestu okupiti sve one željne odlične glazbe, zabave i adrenalina! A nezaboravni urbani spektakl u petak i subotu 06. i 07. lipnja garantiraju vam najpriznatiji DJ-i, najbolja svjetska produkcija, vrhunski razglas, spektakularan light show, očaravajuće video projekcije, te brojna iznenađenja.

Dok traje zagrijavanje za festival podsjećamo kako je preostao manji broj VIP ulaznica za oba festivalska dana zajedno, a koje po cijeni od 300,00kn možete nabaviti putemsustava ticketshop.hr. Posjedovanje VIP ulaznice uključuje osiguran parking na etaži ispod krovnog platoa, poseban ulaz za vip zonu (smještenu u neposrednoj blizini pozornice), te čašu pjenušca dobrodošlice.

Uobičajene festivalske ulaznice kupiti možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 120kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.!


Vidimo se na 'West House Reunionu', petak i subota 06. i 07. lipnja Westgate Shopping City!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene