442727
442727
442727
442727
442727

TECHNO VERZIJA KLASIKA Cijela Europa pleše na Vucu!

Siniša Vuco snimio je hit 'Volim piti i ljubiti' davne 1998. godine. Danas, kad je pjesma punoljetna, puštena je na Zrću suvremena verzija.

 
 
 
 
Siniša Vuco (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Siniša Vuco (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Bravo na inovativnosti. To je jedino što se može reći DJ-u koji je na Zrću uspješno rasplesao veliki broj stranaca u klubu, koji nikad dosad nisu čuli Vucin klasik 'Volim piti i ljubiti'.

U klubuKaylpso na Zrću usred noći pušten je Vuco u techno verziji, a kakva je atmosfera zavladala, jasno se vidi na samom videu! Ljudi oduševljeno dijele sjajnu verziju hita, koju je Vuco snimio davne 1998. godine. Iako neki proglašavaju kraj elektronske glazbe, ovo bi trebalo shvatiti kao promjenu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se