Ne propustite

Vuco nastupa u klubu Roko 24. siječnja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovogodišnju koncertnu sezonu Cluba Roko otvorit će itekako poznato lice i glas hrvatske glazbene scene.

 Siniša Vuco, koji će sve posjetitelje zagrebačkog kluba Roko u sklopu Večeri cetinske krajine zabavljati u petak, 24. siječnja do ranih jutarnjih sati. 'Volim piti i ljubiti',' Crna ženo', 'Tražena si roba u gradu', 'Rajske kočije', 'Podigla me iz pepela' i mnoge druge pjesme su uz koje će odlična zabava u Roku biti zagarantirana.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Vuco ima pjesmu za košarkaše: 'Ne brini, hrvatski puče, mi ginemo sve dok srce tuče!'

Vuco je jedan od rijetkih glazbenika koji se u svojoj karijeri bavi potpuno suprotnim glazbenim žanrovima. Podjednako je prihvaćen kao autor i pjevač nove narodne glazbe te kao autor i izvođač žestokog hard rocka. Većina njegovih pjesama govori o ljubavi, alkoholu, ženama, patnji i prošlosti.

Njegov prvi veliki hit bila je pjesma „Molim te vrati se“, koju je na otpjevao na Melodijama Jadrana u duetu sa pjevačicom Ivankom Luetić 1992. godine. Na istom je festivalu samostalno izvodio nagrađivane skladbe „Siromasi“ i „Ostani“. Veliki preokret u svojoj glazbenoj karijeri napravio je u drugoj polovici devedesetih sa albumom nove narodne glazbe „Volim piti i ljubiti“. Njime je stekao veliku popularnost, unatoč radikalnoj promjeni glazbenog stila.
Vucin osebujan glazbeni stil moći će doživjeti svi oni koji dođu u Club Roko u petak 24. siječnja iza 22 sata, kada će ovaj umjetnik održati svoj koncert pred zagrebačkom publikom.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20 kuna, a na sami dan kocerta 30 kuna. Može se kupiti u Clubu Roko.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene