Green Gold Club

Od Michaela Jacksona pa do prljavih igrica - vrući studeni u Green Gold Clubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad se program nekog kluba za studeni složi ovako, onda je sigurno da će mnogi planirati tjedan upravo prema tom programu.

A i bez obzira na prognozu vremena, jasno je da će studeni u Green Gold Clubu, biti vruć. Jer što drugo očekivati kad vam kažemo da će 14. studenog atmosferu zagrijati performeri s Ibize okruženi brojnim ogledalima, rijetko viđenim tematskim partyjem nazvanim ‘Mirror performace show’?

Pogledaj i ovo Paris Jackson Sve zbog slavnog oca Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

Samo šest dana poslije na pozornicu Green Gold Cluba stupaju tri dive s bezvremenskim hitovima devedesetih: Minea, I Bee i Ella. Da, da, pjevat ćemo zajedno i plesati ‘Šumicu’, ‘Vrapce i komarce’, ‘Iza ponoći’ i sve ostale hitove koji su nam mnogima obilježili mladost.

Kao da nabrojano nije dovoljno zagrijavanje za blagdansko vrijeme, u petak, 27. ovog mjeseca, plesat ćemo na večeri posvećenoj velikanu, Michaelu Jacksonu. I ne samo to, u Green Gold stiže jedan od najboljih Michaelovih imitatora na svijetu, Miguel Concha.

Tamburaši, Tedi Spalato i najkrvaviji Halloween u gradu

Dan poslije, u subotu, 28. studenog, posebno se pripremite jer slijedi fetish show nazvan ‘Dirty games’, pa vi mislite kakva bi atmosfera u klubu mogla biti. Dakle, dragi naši, brzo u rokovnike ili mobitele upisati spomenute datume, a svima koji bi vas tih večeri pozvali negdje samo ćete kratko reći: ‘Sorry, idem u Green Gold’.

14.11. Mirror performance show - tematski party, sve u zrcalima, performeri sa Ibize
20.11. Dance 90s - Ibee, Minea, Ella LIVE
27.11. Michael Jackson tribute sa jednim od najboljih MJ imitatora - Miguel Concha
28.11. DIRTY GAMES - fetsih performance show
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene