ljetni festivali

Vrući ritmovi na Terraneo festivalu rasplesali publiku u Šibeniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već i sama uvertira u sinoćnju koncertnu večer s Terraneo DJ Crewom rasplesala je Šibenčane,

Sinoćnjim koncertom Ray Luga, Kokolo Afrobeat Orchestra i The Boogaloo Destroyersa na Tvrđavi sv. Mihovila, u Šibenik se i ove godine vratila Terraneo atmosfera, a večer su osim izvrsne glazbe obilježili i odlična atmosfera te rasplesana publika.

Pogledaj i ovo showbuzz Preskaču godinu Odgođen ovogodišnji Terraneo festival

Split Summer Music Festival: Najdraže ljetne pjesme Ivana Dečaka, Postolara Trippera i M.O.R.T.-a

Mađarski art kolektiv LaLuz Visuals ponovno je obukao cjelokupnu Tvrđavu sv. Mihovila u svoje unikatne svjetlosne projekcije. "Sinoć je Tvrđavom sv. Mihovila zaista zavladala ona prava Terraneo atmosfera! Oba benda su publici dali svoju punu energiju, ostavivši srce i dušu na stageu," komentirao je s oduševljenjem sinoćnje koncerte Kokola i The Bogaloo Destroyersa Luka Pavić, glasnogovornik Terraneo Summer Breaka i suosnivač Terraneo festivala.

Publika je jedva dočekala nastavak clubbinga uz provjerene groovove Unclefunka i Borovicha, odnosno Terraneo DJ Crew koji su drmali Tvrđavom do ranih jutarnjih sati!
Večeras se, dakako, tulum nastavlja uz jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka - Lambchop!

Ulaznice za večerašnji koncert Lambchopa danas, na dan koncerta, prodaju se po cijeni od 120,00 kn, a i dalje se prodaju u klubu Azimut, te na ulazu, u Tvrđavi sv. Mihovila. Za sve fanove koji ulaznice kupuju online, mogu to učiniti putem online ticketing partnera www.Croatia-tickets.com te dodatno u sustavima Entrio.hr, Eventim.hr i Adriaticket.com.

Dakle, 25.7. Lambchop, Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila, a 14.8. su 2Cellos, Zadar, Forum. Broj ulaznica za sve programske večeri ograničen je kapacitetom prostora održavanja!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene