U green goldu

Višesatni pop rock koncertni spektakl s potpisom Crvene jabuke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend u zagrebačkom Green Gold Clubu ovoga puta bio je u znaku Crvene jabuke i još jednog odličnog koncertnog spektakla.

Žera, roker u duši i kako ga mnogi nazivaju čovjekom u starkama, zajedno sa Crvenom jabukom još jednom je pokazao kako se ljubav između zagrebačke publike i njih itekako osjeti, a njihovi hitovi iznova ponovno osvajaju.

Pogledaj i ovo Crvena Jabuka - 1 slavi 15 godina braka Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

3. Green Gold Acoustic guitar festival zadovoljio i najizbirljiviju publiku!

Brojna publika u prepunom Green Gold Clubu uživala je u nešto starijim pjesmama poput „To mi radi“, „Volio bi da si tu“, „Stižu me sjećanja“, „Nekako s proljeća“, ali i onim novijima među kojima su „Mjeseče“, „Imam neke fore“, „Za njene oči“, „Rođendan“.

Crvena jabuka održala je svoj peti koncert u Green Gold Clubu, a sudeći po reakcijama publike, vjerujemo kako će ih biti još, a nadodajmo da Žera i ostatak benda također ne skriva zadovoljstvo dosadašnjim održanim koncertima u zagrebačkom klubu.

O novim koncertima, kao i cjelokupnom programu pratite svakodnevno na stranicama Green Gold Cluba i na vrijeme osigurajte svoje mjesto na greengoldclub.com.hr.

Svi oni koji su propustili još jedan odličan koncert Crvene jabuke u metropoli, dio atmosfere mogu pogledati u fotogaleriji Green Gold Cluba.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene